BMW Radio Problemer

Bilstereo laget av BMW har en tendens til å presentere sin del eller problemer. Selv om dette er ikke ulikt radioer laget av andre produsenter, har BMW merkevare (mange modeller laget av alpin) forårsaket noen lyd butikker for å slippe tjeneste på linjene helt. Fra funksjonsfeil sikkerhetskoder til fastkjørte CD-spiller og mystiske feilmeldinger, erstatte lager radioer med ettermarkedet produkter er populært i enkelte årsmodell BMWs. Sikkerhetskode Problemer

Mens mange sjåfører opplever en rekke radio-problemer, et vanlig problem BMW eiere har en tendens til å kjempe med er ofte konstant behov for å tilbakestille radioen sikkerhetskode, nødvendig for at enheten skal fungere. Vanligvis er den eneste gangen en sikkerhetskode må nullstilles når bilens batteri dør eller blir erstattet. Men noen radioer klarer å lese den opprinnelige koden uten forvarsel, å spørre en endring. Når dette skjer, blir sjåførene ofte nødvendig for å få en ny kode fra BMW. Dette vanligvis koster fra $ 10 til $ 50, avhengig av radio.Aside fra åpenbare makt gjerningsmannen, er sikkerhetskoden problemer noen ganger forårsaket av andre elektriske problemer i bilens ledningsnett system.Some lyd techs kan vanligvis oppdage problemet og tilbakestille sikkerhetskoder ganske raskt, derimot, er når problemet opptrer bør bytte ut lager radio for et solid ettermarked modell noen ganger berettiget.
CD Jams

Den fryktede CD jam feilmeldingen er også vanlig i noen BMW radioer. Noen brukere synes av ulike grunner, noen åpenbare og noen uforståelig, sine CD-spillere rett og slett ikke vil spille plater og og feilmeldingen viser en jam. Dette er vanlig i enkelte bagasjerommet montert plate vekslere. Problemet er vanligvis løses ved å finne wire pinners kontakter, koble dem renne strøm fra enheten. Når koblet til igjen, systemet noen ganger vil løse ut syltetøy og jevn drift fortsetter. Når det ikke enheten må fjernes og demonteres for å fjerne papiret og erstatte de små belter og fjærer.

Volumkontroll Problemer

eldre BMW radio-modeller, et vanlig problem for uberegnelig volumkontroll ofte skaper hodebry for sjåførene. Dette problemet er vanlig på dekk med manuelle volum knotter. Når brukeren skrur ned volumet opp eller ned, vil lyden få plutselig og ekstremt høyt, eller dempet, som om slått av. For å løse problemet, en spray ofte kalles en kontroll renere eller kontakt løsning er sprayet på volumet kontakt, fjerne støv og smuss, slik at de peker på ordentlig og oversiktlig registrering volumnivåer.
Speaker Feil

Mange BMW-modeller har avansert høyttalerplassering. Høyttalerne er plassert i dashbordet, dører, sidepaneler og bak vinduene. Etter en stund dukker drivere erfaring og sprekker på noen eller alle høyttalerne når hører på radioen. En fløyte er noen ganger høres når gasspedalen trykkes inn. Det er flere årsaker og løsninger for høyttaler feil. Først er det åpenbare en blåst høyttaler, som ganske enkelt skiftes ut. Bakken og makt ledninger noen ganger bli ristet løs eller falle fra sine kontakter, forårsaker forbigående forstyrrelser i lydkvalitet. Høyttaler kabler noen ganger mister sine lodding poeng. Løsningen innebærer vanligvis sikre ledningsnettet, noe som gjør at strømledningene er sikre og at systemet er skikkelig jordet til kabinettet. Høyttaler kabler er også re-loddet.
Lighting Issues

Spesielt i nyere modeller, BMW radioer er for det meste digitalt operert. De er også i stand til å drive andre ettermarkedet enheter som MP3-spillere, mobiltelefoner og GPS-systemer. Denne prosessen gjøres vanligvis ved paring det elektriske systemet til å kjøre sekundære enheter. Dette fører noen ganger radioens digitale signaler for å bli krysset, lage uriktige feilmeldinger og avbryter lys på stereo enhet. Når dette skjer, er installasjon av ekstra enheter sjekket grundig for feil elektriske forbindelser. Noen ettermarkedet enhetene må kobles ut for at radioen skal fungere skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124566.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil