Slik feilsøker styringen i en Toyota Highlander

Toyota introduserte Highlander i 2001. Det oppdateres linjen i 2008 med en tyngre motor. Du ønsker å holde styringen i Highlander i topp stand på grunn av den høye akselavstand. Feilsøking på Highlander styresystem er en pågående, men nødvendig prosess. Du trenger
Dexron 2/3 væske
Vis flere instruksjoner
en

Service din styring linking og styring knoke fett hver 15.000 miles. Pass på at justeringene er tette uten for mye friksjon. Hvis du gjør dette selv, inspisere sammenhengen med fronten ned og igjen med fronten opp mens en venn styrer. Sjekk fra rattstammen å knytte rod slutter å sørge for at du ser utlignet bevegelse mellom alle deler.
2

Hold servostyring væske nivå med Dexron 2/3 væske. Motoren gå på tomgang ved 1000 rpm uten å snu hjulet til boblene forsvinner, deretter snu hjulet og legge væske hvis nivået synker under maks. Kontroller servostyring belte og slanger for å sørge for at de er stramme og se etter lekkasjer.
3

sjekke dekk og front end justering hvis du føler vibrasjoner i rattet eller hvis bilen begynner å trekke eller vandre. Dette er de vanligste årsakene og enkleste å reparere. Erstatt slitte dekk to om gangen, utjevne trykket i dekkene og sørge for at hjulene er balansert.
4

Se etter lekkasjer i slanger, støvler og rack. Hvis du finner lekkasjer spore opp kilden. Støvlene dine kan bli revet eller vridd eller dine rack-pakninger kan være sprukket eller løs.
5

Kontroller at servostyring beltet er stramt og servostyring pumpen pumper med riktig trykk. Juster styringsgruppe rack hvis det er for løst.
6

Inspiser bremser, hjullager og kuleledd hvis problemene fortsetter. Styring problemer kan være forårsaket av stikker bremsekalipere, vridd brems trommer eller en lekker master sylinder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124326.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil