Hvordan fikse et bilbatteri

En bil som ikke vil starte vanligvis peker på én ting: et dødt batteri. Et batteri kan ha noen ting galt med det som ikke vil tillate det å holde en kostnad inkludert: et dødt batteri, en dårlig elektrisk forbindelse, eller lite vann i battericellene. Lade et dødt batteri kan gjøres enkelt med en annen bil og startkabler eller ved hjelp av en 12-volts DC batterilader. Du trenger
stålbørste
natron
Vann
Startkabler
Wrench Set
Tenger
Flathead skrutrekker
12-volts batterilader

Vis flere instruksjoner
hoppe starte en død bilbatteri
en

Få inne i bilen og under rattet på venstre side bør det være et håndtak til pop panseret åpent. Trekk panseret åpent håndtere og holde panseret åpent, bruker propping mekanismen gitt, dersom ventilatoren ikke holde åpent på egen hånd. Kjøre en annen bil opp foran eller ved siden av bilen din (slik at hettene er i nærheten av hverandre). Deretter holde den ikke-døde bilen kjører og pop åpne panseret på bilen.
2

Koble startkabler til å kjøre bil først. Ikke la Byglingskabel svart og rød kontakter preg fordi det vil forårsake gnister. Koble den røde klemmen til den positive terminalen og den svarte klemmen til minuspolen. Deretter kobler du den andre enden av startkabler til dødt batteri på samme måte.
3

La batteriet lade i omtrent et minutt. Prøv å starte bilen som hadde dødt batteri. Hvis den starter, deretter koble startkabler fra både kjøretøy og la bilen gå en stund mens dynamoen lader batteriet.
Fastsette en død bilbatteri
4

Få inne i bilen og under rattet på venstre side bør det være et håndtak til pop panseret åpent. Trekk panseret åpne håndtere og holde panseret åpent, bruker propping mekanismen gitt, dersom ventilatoren ikke holde åpent på egen hånd
5

Bruk en vanlig skrutrekker for å lirke de to lokkene utenfor. celler på toppen av batteriet. Unngå at vann i cellene. Hvis cellene er tørre så batteriet ikke kan holde en belastning. Kjøp destillert vann og fylle dem om en halv tomme fra toppen og erstatte cellen lokk og trykker dem på igjen.
6

Fjern batterikablene fra både positive og negative innlegg på batteriet en skiftenøkkel eller tang. Bruk en stålbørste til å rengjøre begge innlegg fra terminalen og rengjøre innsiden hullet batterikablene. Bland et par teskjeer natron i en kopp med vann og sakte hell blandingen på begge batteripolene og batterikablene kontakter.
7

Koble batterikablene til batteriet. Plugg en 12-volts AC bilbatteri laderen inn i en vanlig 110-volts stikkontakt for å lade batteriet, og husk å koble den røde klemmen til den positive terminalen og den svarte klemmen til minuspolen. For best resultat, bruk et løft kostnad i noen minutter, deretter sakte lade batteriet til måleren viser det er ladet. Når batteriet er ladet, fjerne lader klemmer fra batteriet og lukket panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124442.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil