Hvor å Feilfri batteripolene med Cola

Hvis din bil eller lastebil har bygget opp korrosjon på batteripolene, vil korrosjon hindre bilen i å starte. En effektiv metode for å bli kvitt den korrosjon og rengjør terminaler og batterikabler og gjenopprette bilens starter makt er å helle cola på batteripolene. Dette er en reparasjon som de fleste bileiere kan oppnå selv. Du trenger
Skiftenøkkel
Flat skrutrekker
Cola
Gamle tannbørste
bøtte med vann
Rag
Vis flere instruksjoner

1

Sørg for at bilens motor er slått av. Pop bilen panseret og prop panseret åpent, med hette prop stang
2

Løsne skruen på klemmen av batteriet kabelen merket med. "-" Skilt, som indikerer den negative kabelen. Bruk en skiftenøkkel for å løsne bolten. Med noen batterier, må du bruke en flat skrutrekker for å løsne kabelen.
3

Fjern den negative kabelen fra batteriet terminalen. Lene den bort fra batteriet, og pass på at det ikke berøre en metalldel på kjøretøyet
4

Fjern den positive batterikabelen fra batteriet -. Den som er merket med en "+" tegn - - på samme måte som du fjernet negativ en. Pass på at de to batterikablene ikke berører hverandre.
5

Hell cola over korroderte terminaler og batteri kabel-ender. Begynne i midten av batteriet og arbeide ut mot den ene terminal og kabel. Tilbake til sentrum og jobbe mot den andre terminalen og kabel.
6

Vent noen minutter for cola å bryte gjennom korrosjon. Skrubb terminalene og kabelendene fast, bruker en gammel tannbørste.
7

Hell en bøtte med vann over batteriet og kabler for å skylle dem. Tørk batteriet og kabler tørre, med en fille, eller gi dem tid til å tørke.
8

Skyv den positive batterikabelen på den positive batteripolen, og stram bolten ved hjelp av skiftenøkkel. Trekk kabel med flat skrutrekker, hvis det er nødvendig.
9

Fest den negative batterikabelen på samme måte, når du kobler den positive kabelen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124143.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil