Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan farge en Convertible Top

Fordi de fleste topper på konvertible biler er laget av vinyl, over tid kan de begynne å falme og se snusket, spesielt hvis de er en lysere farge som brun eller beige. Du kan alltid bytte ut toppen med en ny en, men som kan være en sløsing med penger og tid hvis toppen er fundamentalt lyd og ikke revet. I stedet kan du farge toppen, og i prosessen, gjenopprette den til en som-ny tilstand. Du kan også enkelt endre fargen på en lettere topp til en mørkere farge som vil skjule skitt og misfarging. Du trenger:
Mild rengjøringsmiddel og vann
Vaske mitt og myk børste
maskeringstape og papir
Topp fargestoff
Gummi hansker
Paint brush Ski Vær protectant

Vis flere instruksjoner
en

Kjøp vinyl konvertible toppen fargestoff. Alltid Black tilbyr en veldig god kalesje fargestoff kalt Black-Top, som vil farge ditt topp en svart farge (Se Resources en). Det er også selskaper slik som PDH som gjør fargestoffer i forskjellige farger. (Se Resources 2)
2

Rengjør toppen grundig med mild såpe og vann. Du kan bruke en renere som Simple Grønn eller oppvaskmiddel. Bruk en detaljering mitt og rikelig med vann. Fullfør rengjøringen jobb med en myk børste, skrubbe toppen til den er helt fri for smuss. La toppen tørke over natten eller i solen for en ettermiddag før du bruker noen fargestoff.
3

Mask av maling, vinduer og alt annet nær toppen for å unngå å få noen farge på dem. Sørg også for at du slitasje gamle klær og gummihansker for å unngå å få farge på huden din.
4

Påfør toppen fargestoff i henhold til instruksjonene på pakken. Ved hjelp av en ny, myk pensel, starter i midten av toppen og gå utover. Bruke fargestoffet i én retning og sørge for at det er enda dekning.
5

Påfør mellom to og tre strøk med fargestoff for å få stabil dekning. La toppen tørke i minst 24 timer. Påfør en vær-prøvetrykk produkt som Scotchgard Auto Protector.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121348.html

Previous:
Next:

auto Detailing