Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan High Speed ​​Polsk a Car

bilens lakk jobb er en av de mest gjenkjennelige trekk. Ta godt vare på utsiden av bilen er like viktig som omsorg for interiøret. Ofte vaske bilen vil forlenge levetiden på bilen din, og voksing vil beskytte din maling jobb mot elementene. Polering bilen er en viktig del av å holde maling jobb i best form mulig. Hånd polering er den beste måten å holde et showroom shine på bilen din, og bruk av en høyhastighets poleringsmaskin kan gjøre kort prosess med en ganske utfordrende jobb. Du trenger
Car såpe
Bilvoks
Gamle håndklær
Hose
Buffer
Vis flere instruksjoner
en

Place bilen i et skjermet sted. Direkte sollys kan bake voks på overflaten av bilen før du får en sjanse til å buff det, forårsaker permanent streaking.
2

Vask bilen grundig før du polerer den. Sørg for å fjerne alle rester av smuss og skitt fra overflaten av bilen, slik at bufferen ikke skrape maling jobb.
3

Påfør en liten perle av voks til bilen din og slå på buffer, kjøre den på lav hastighet til voksen har vært jobbet i lakken. Legg mer voks som er nødvendig før du har dekket en hel del.
4

La voksen tørke grundig. Når det er tørt, skru hastigheten på buffer opp og polere voks fra bilens overflate.
5

Smør inn hele bilen i en andre lag av voks, ved hjelp av buffer på en polering fart for å få høyest glans mulig fra bilen din. Pass på at du ikke trykker ned på buffer og spise i din maling jobb.
6

Sjekk bilen nøye over for noen flekker som ble savnet. Polere dem separat, ta vare å blande bort noen merker eller streker. Tørk av eventuelle streker med en myk klut og tar stolthet i den skinnende nye overflaten av fersk polert bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120927.html

Previous:
Next:

auto Detailing