Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Clean Auto Lights

Auto Frontlyktene er en av de mest skitne deler av et kjøretøy. De ikke bare ofte få dekket i gjørme, skitt og veien rusk, men de får også bugs fast til dem. I tillegg kan plastbelegget på auto lys utvikle en tåke over tid som minker lampene samt skaper en lite attraktiv gul utseende. Heldigvis, med de riktige rengjøringsmidler og teknikk, kan auto lysene bli gjenopprettet til et utstillingslokale glans. Du trenger:
hageslange
Sprayer hodet
Vann
Cloth
malerens tape
frontlys poleringsmiddel
Fin klasse sandpapir (valgfritt)
Show Mer Instruksjoner
en

Fest en sprøyte hodet til en hageslange. Slå hageslangen på og dirigere sprøyta på frontlys. Skyll av så mye av det ytre skitt og søle som mulig.
2

Tørk lyset helt med et rent håndkle.
3

Bruk malerens tape til kanten av lyset for å hindre at lakken komme inn på bilens krom og lakk. Bruk bare malerens tape som det er skånsomt nok til å ikke skade bilens lakk.
4

Åpne flasken med frontlys poleringsmiddel og bruke en krone-størrelse beløp til en ren, tørr klut. Frontlys poleringsmiddel kan kjøpes når som helst auto deler forsyning butikken.
5

Place kluten over lyset og flytte den i en sirkulær bevegelse. Fortsett polering til det ikke er mer poleringsmiddel synlig på lyset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121357.html

Previous:
Next:

auto Detailing