Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Custom Paint Your Car Wheels

Du kan virkelig endre utseendet på bilen din ved å male hjulene. Kanskje du ønsker å matche din bil farge eller muligens den opprinnelige krom er bare lei ser eller skadet eller du ønsker å beholde og gjenopprette Classic uerstattelige hjul. Uansett grunn, kan du opprette en dramatisk endring i utseendet på bilen din ved å male dem alle farger under solen, med en hard glanset finish som vil skinne på i lang tid! Du trenger
Ulike grader av sandpapir (60-120-320-600-1200)
dremmel verktøy med spiss jeksel vedlegg (valgfritt, hvis du har alvorlig flassing eller fordypninger.)
Circular stålbørste (soft), for å feste til enden av en drill (valgfritt, hvis du har innebygd rusk i sprekker.)
Rengjøring løsning (Degreaser kan være nødvendig.)
Høy build primer (sprayboks)
Riktig maling farge (sprayboks)
Clear finish (sprayboks) (Specific for hjul, som er hardere enn normalt klarlakk.)
Fin eller veldig fin rubbing compound
Innglassing sted kitt og metall filler i en tube (valgfritt, avhengig av tilstanden på rattet.)
Piece of tynne, fleksible papp, ca. 24 inches med 12 inches (valgfritt, hvis dekket er på hjul.)
Scissors (valgfritt, hvis dekket er på hjul.)
Maskeringstape, to inches bred (Valgfritt, hvis dekket er på hjul.)
Tack rag
Papir malere maske
Vis flere instruksjoner
en

Mange av "ting nødvendig" har å gjøre med forarbeidet. Hvis hjulene er allerede glatt, er du mye nærmere å faktisk male. I alle fall starte med grundig vask av hjulet.
2

Forbered hjulet. Dette inkluderer alltid hånd-sliping med 120-320 sandpapir, for å fjerne alle glans fra dagens finish og forberede for primer. Hvis hjulene er ujevn og dekket av rust, har Knicks og arr, er fettete eller generelt skadet, det er mer arbeid involvert. Hvis du arbeider på krom, må du komme under overflaten slik at finishen er kjedelig. Poenget her er å få hjulet helt glatt og klar for primer.Here er hva mine chrome hjul så likte før jeg gjenopprettet dem. Det ville være veldig lang artikkel som tar deg trinn for trinn om hele prosessen med prep arbeid her. La oss anta at hjulene er preparert og nesten klar for primer.
3

Lag en kjedelig glatt finish fra sliping din. Avslutt prep arbeidet med en endelig lys sand med 600 sandpapir for å fjerne små humper, mangler eller rusk. Bruk en fille nå for å fjerne eventuelle gjenværende støv.
4 p Hvis dekket er fortsatt på rattet, tape rundt den ytre kanten av hjulet på dekk. Spore ut og kuttet en form som ligner på en halvmåne fra papp din som vil fungere som et skjold fra over spray. Du vil skli kanten av papp mellom den ytre kanten av felgen der den møter dekk, holder opp i en vinkel når du maler.
5

Lay rattet på en flat overflate med god overlyset , ta på deg munnbind og være sikker på at du har god ventilasjon. Du er klar for primer.
6

Spray 2-3 strøk med primer på rattet. Vent til det tørker og lett sand det glatt med en 600 sandpapir eller finere. Bruk fille og gjør deg klar for maling på fargen.
7

Spray 2-3 strøk med din farge maling. Hvis du ender opp med runs eller feil må du vente til neste dag for å reparere ved hjelp av en meget fin grus papir våt sliping for å fjerne feilene, og deretter bruke rubbing compound å bringe glans tilbake og nivå ut maling. Når du er fornøyd med måten malingen ser ut og føles du kan gå rett inn sprøyting på klarlakk.
8 p Hvis du brukte rubbing compound på maling, vask av eventuelle gjenværende compound med klart vann før påføring av klarlakk. Spray 2-3 strøk med klarlakk og la tørke over natten. Bruk 1000-1500 grit papir og våt sand eventuelle grader eller feil. Bruk fin rubbing compound å bringe tilbake glansen og du kan bruke en Carbona voks for enda mer glans og beskyttelse!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120873.html

Previous:
Next:

auto Detailing