Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

2002 Ford E150 Van dørlåser Feilsøking

The 2002 Ford E150 van er en blank tavle i Ford flåten. Du kan bestille en naken van med liten eller ingen interiør oppgraderinger foruten setene og driver kontroller, helt til en fullt utrustet som en mobil arbeidsstasjon, en rekreasjon kjøretøy eller en rekke andre formål. Enten du bruker E150 for arbeid, lek eller begge deler, holde van sikker er en nødvendighet. Drevne Problemer

E150 kan bestilles med enten manuell eller makt låser, hver poserer sitt eget unike sett med feilsøking. Hvis du har feil strøm låser, må du kontrollere at sikringen er ikke blåst, fungerer låsebryter riktig og lås aktuatoren er ikke feil. Når du trykker ned på lock-bryteren, hører du en lyd innenfor døren? Hvis ikke, så kan bryteren være dårlig. Prøv å bytte den med en annen bryter for å se om du har mer positive resultater. Hvis du hører ingen støy, eller ingenting forandrer seg når du bytte ut bryteren, vil neste mistenkte være låsen aktuatoren. Ta av dørpanelet for å komme til låsen aktuatoren. Inspisere hvordan den reagerer på signalet fra dør bryter. Hvis den reagerer visuelt eller hørbart, men klarte ikke å presse stangen opp, må den skiftes.
P Hvis problemet ikke ligger med noen av disse komponentene, inspisere låsen og kobler stenger som overfører bevegelse fra aktuatoren til låsen.
mekaniske problemer
p Hvis du har manuelle låser, vil saken mest sannsynlig bli funnet i en defekt lås eller bundet låse stengene på innsiden av døren. Uansett, ta døren fra hverandre for å finne ut. Låsen stenger overføre dreiemoment fra den roterende nøkkel ned av klinken, som i sin tur låser eller låser avhengig av stillingen av stangen. Til tider kan stangen kommer av låsen og binder på noe eller forvrenge over tid hvis for mye makt er rutinemessig brukt til låsen.
Tørketrommel

I tilfeller av eldre varebiler som har sett mye av nøkkelen komme, kan låsen vannglass selv være den skyldige, men du vet at hvis det ikke slår lett når den riktige nøkkelen settes. Dette kan også være et tegn på en bøyd stang eller beslaglagt låsen, så i begge tilfeller må du ta av døren panel og inspisere den.

En avslørende tegn på lås vannglass slitasje er tilstanden av nøkkelen selv. Hver gang nøkkelen beveger seg over pinnene i en lås vannglass, er en liten del av nøkkelen og vannglass skrapes bort. Det kan ta noen tusen bruksområder før du kan visuelt merke noe, men etter en tid, vil nøkkelen begynner å miste sin sølvfarge på kuttene og begynne å vise en mer messing farge. Du vil også merke kuttet kantene slites ned. Dessverre er dette samme slitasje som oppstår inni låsen vannglass og vil til slutt føre til vannglass svikt. Oftere enn ikke, svikter tenningen vannglass først, som vekten av nøkkelen, key ring og alt annet du har knyttet til den trekker på vannglass mens du kjører, multiplisere frekvensen av slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121340.html

Previous:
Next:

auto Detailing