Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hjemmelaget License Plate Reflektor

License Plate reflektorer er viktige sikkerhetsmessige tillegg til rygg og front av biler og spesielt motorsykler, som de la andre kjøretøy vite hvor du er om du kjører foran eller bak dem eller er parkert på siden av veien. Mens butikk-kjøpte reflektorer er tilgjengelige, de er enkle å lage selv. Reflekterende Tape

Kjøp reflekterende tape på en jernvarehandel eller auto deler butikken og fest den til området rundt lisens plate eller på lisensen plate selv. Dette reflekterende tape kommer vanligvis i sølv, gule og røde farger, som de er fargene folk betaler nøye med. Ikke blokker noen av informasjonen på skiltet. Lange strimler er trolig best rundt kantene, som det vil ta andre drivere oppmerksomhet raskere enn små biter fast måfå rundt lisens plate. Dette reflekterende bånd vil holde seg i en viss mengde av regn, men varme kan gjøre limet smelter og skrelle bort fra metallet. Derfor kan det må byttes over tid.
Deler av Mirror

Lag en reflektor ved å ta ødelagte biter av speil og lime dem rundt lisens plate. Dette kan bli omgjort til et morsomt håndverk prosjekt, som bitene av speilet kan også gjøres for å se attraktive, morsomt eller kult. Legg perler eller morsomme plast figurer sammen med biter av speil for å gjøre plate unikt og minneverdig. Fest dem med superlim.

Christmas Lights

julelys kan kjøre gjennom bilen av bilens elektrisitet sjølv ved bilen, under setene og inn i bagasjerommet og bli kjørt rundt lisens plate. Når de er plugget inn vil de skape lys rundt lisens plate, belyse det og gjør det skiller seg ut til andre sjåfører på veien. Dette kan være vanskelig å kable avhengig av bil du har og din kunnskap om sin elektriske system. Også setene ikke kan trekke opp lett å tillate deg å kjøre lysene fra fronten til baksiden av bilen. Pass også på lysene ikke legge utilbørlig press på batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121339.html

Previous:
Next:

auto Detailing