Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik unngår brems støv fra skade Wheels

Bilens bremsesystem bruker bremseklosser eller sko som trykkes mot en rotor eller tromme, bremse bilen ved å bruke friksjon. I prosessen bærer bremsen friksjon materiale og produserer en støv som blåser på motorveien eller frakker hjul overflater. Dette støvet er skjemmende og også ganske etsende hvis igjen på hjulene for noen lang tid. Dersom støvet blir fuktig, de resulterende syrer kan etse et hjul avslutningen. Du trenger
Wheel renere
myk børste eller svamp
Wheel voks
Dust skjold
Harder bremseklosser
Vis flere instruksjoner
1 < p> Clean etsende brems støv fra hjulene ofte. Det finnes to typer hjul rengjøringsmidler tilgjengelig for jobben: syre-baserte og syrefri. De fleste spray-on/hose-off hjulet rengjøringsmidler er av syre-basert type, er som rengjøringsmidler som brukes i bilvask og ved detailers. De vanligvis inneholder en liten mengde oxylic, fosforsyre og /eller saltsyre for å gjøre jobben enklere.
2 p Hvis du bruker en spray-on typen renere, ikke la det tørke på rattet overflaten da dette kan etse hjulene.
3

Bruk flere hjulet med barn, syrefritt rengjøringsmidler som inneholder en alkalisk løsemiddel og fukting agent for å løsne smuss og støv fra hjulet. Disse krever mer arbeid siden en myk børste eller svamp brukes til å fjerne støv og smuss.
4 p Med enten renere, rengjøre hjulene før du vasker bilen din slik at du ikke får rengjøringsmidler, skitt og brems støv på allerede rene kroppsdeler.
5

Scrub med en myk børste eller svamp for å fjerne gjenstridig støv og skitt. La Hot Wheels avkjøles før rengjøring og rent ett hjul om gangen. Ikke la rengjøringsmidler tørt på hjulene, spesielt hvis du bruker en syre-baserte renere.
6

Etter rengjøring, bruk en passende voks til malt og klar belagt hjul. Dette vil også gjøre rengjøringen hjulene lettere neste gang.
7

Vurder å legge støv skjold som passer mellom bremsekalippernes og hjulet. De er tilgjengelige for mest originale utstyr og ettermarkedet hjul. Installasjon innebærer å fjerne hjulet, montering av skjold mot hjulets indre overflate og erstatte hjulet.
8

Installer hardere bremseklosser hvis du ønsker å begrense brems støv, men sørg for å ikke gå på akkord bremsing effektivitet. Mykere pads som produserer mer støv brukes for bedre bremsekraft. Ettermarkedet erstatninger er tilgjengelig som bruker kevlar og karbon kevlar pads, samt mer metall i stedet for karboninnhold, som produserer mindre brems støv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120877.html

Previous:
Next:

auto Detailing