Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polsk Bil Wheels

Brems støv, sand, stein salt, skitt og selv kjemiske forurensninger i luften kan alle ta en toll på bilens hjul, dulling glans. Rengjøring vil hjelpe, men noen ganger bare rengjøring hjulene ikke vil være nok. En kjedelig hjulet finish, rense eller ikke, kan gjøre selv de fineste bilene ser shabby. Men hvis du har en time eller to til overs, og den riktige formen for metall polish, kan du gjøre de hjulene gnisten igjen. Du trenger:
Wheel renere
Svamper
Cotton lofri klut håndkle
Wheel polsk (egnet for hjulet avslutningen)
Mikrofiber kluter
Wheel voks

Vis mer Instruksjoner
Hvordan polsk Car Wheels
en

Spray hjulet renere på hjulene. Vask den av med en fuktig svamp, og skyll og tørk. Det er viktig å få all skitt, smuss og bremsestøv av hjulene før polering.
2

Påfør en skvett av polish, omtrent på størrelse med et kvartal, til en microfiber pusseklut. Tørk den rundt felgen og eikene på det første hjulet du polering.
3

Gni polish inn i hjulet, med korte slag. Legg mer polish på kluten, om nødvendig.
4

Bruk en ren microfiber klut for å fjerne overflødig polish og buff metallet til en høy glans. For de høyeste glans, bruker korte, litt sirkulære bevegelser og en lett berøring. Når du har polert alle hjulene på denne måten, kan du gå til neste trinn.
5

Sett en krone-størrelse mengde hjul voks på en ren mikrofiberklut. Spre voks svært tynt over rattet. Oppfølging med den rene siden av kluten for å spre voks over hjulet jevnt. Buff av all overflødig voks. Bruk denne voks til alle hjulene og de vil opprettholde sin polert utseende mye lenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121022.html

Previous:
Next:

auto Detailing