Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Den beste måten å rense Car Glass

Rengjøring av glass i bilen kan virke som en enkel prosess, men det er sikkert gode måter og dårlige måter å oppnå det. Mens mange mennesker sannsynligvis bare omfatte rengjøring av glass som en del av vaske bilen og gi den en skvett av husholdningenes glass renere og en rask tørk, vil dette ikke gi de beste resultatene. Å rengjøre bilens glass på en best mulig måte, er det noen flere detaljer å vurdere. Vask, deretter polsk

Polsk bilens vinduer med et glass renere etter at du vasker glasset for å gi bedre resultater, ifølge Web-Cars.com. Bruk et tettvevd detaljering håndkle sammen med rent vann og litt flytende såpe for å vaske vinduene i bilen innvendig og utvendig som et første skritt i renseprosessen. Få alle veien film, støv og insekter av utsiden av vinduene, og fjerne filmen igjen av gassens materialer slippes ut fra plast inne i bilen, samt eventuelle håndavtrykk eller jord igjen av passasjerer. Tørk av vannet med et rent, tørt håndkle som ikke vil forlate lo bak.

Bland ditt eget glass renere ved å kombinere en del hvit eddik med to deler vann i en sprayflaske. Dette er en ammoniakk-fri blanding som ikke skader vinyl, gummi eller lær. Du vil også unngå farlige gasser mens du bruker nonammonia renere. Bruk avisen til å tørke av renere når polering glasset.
Work From tomtene

Clean glass nøyere av arbeider fra en praktisk beliggenhet inne i bilen, ifølge Autopia-Carcare.com. Begynn på driver's-sidedøren. Sitte i førersetet og åpner døren, og rulle ned sjåførens vindu halvveis. Rengjør den øverste delen av glasset med renere og avis og la det tørke helt. Rull vinduet opp igjen, og vaske resten av vinduet.

Flytt til passasjersetet og gjenta prosessen på passasjersiden vinduet. Også rengjøre frontruten fra denne posisjonen, som bevegelsen ikke vil være begrenset av rattet.

Flytt til baksiden som den avsluttende delen av renseprosessen. Sitte i baksetet og rengjør baksetet vinduer på samme måte som du gjorde foran. Lagre bakruten for sist.

Bruk baksiden av hånden din mot avisen til å tørke ned på innsiden av vinduet. Dette gjør det enklere for deg å nå uten å måtte vri deg inn i ubehagelige stillinger. Bruk støvsugeren på utsiden av glasset også.
Ikke overse Corners

Over tid vil det være smuss og skitt bygget opp i hjørner av vinduene. Ikke overse det. Bruk en tannbørste til å skrubbe ut hjørner og løsne oppbygging, tørk det bort med glass renere og avis.
Keep It Cool

Velg en tid for å rengjøre glass i bilen når glasset blir kult. Unngå rengjøring av glass i direkte sollys. Den renere vil fordampe for fort og solen i øynene kan føre til at du går glipp av flekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121271.html

Previous:
Next:

auto Detailing