Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan bli kvitt limrester på en bil

Jada, virket som støtfanger klistremerke som en god idé på en gang. Du hadde stipendiat bilister tuter og smil på spøk da de gikk forbi i venstre kjørefelt. Eller kanskje du har kjøpt en brukt bil, og den forrige eieren hadde flere parkeringsplasser klistremerker pusset på baksiden vinduet. Selv etter at du har trukket klistremerket av, er fortsatt at gummy rester. Her er hvordan du fjerner det rotet fra bilens vinduer og kropp. Du trenger
barberblad
plast skraper
Løsemidler
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle klistremerker på bilen din. Bruk poenget med en kniv til å skrelle bort et hjørne på etiketten. Derfra bruke tommelen og pekefingeren til å trekke klistremerket bort fra bilen. Eksperimentere med forskjellige vinkler for å finne den som fjerner klistremerket mest effektivt.
2

Ta en opptelling av alle stedene hvor bilen har limrester. Du må bruke forskjellige metoder, avhengig av hvor resten gjenstår. Ikke bruk et barberblad for å fjerne klebrige ting fra malte områdene på bilens eksteriør.
3

å vaske av vinduene, skrape av så mye av resten som du kan med en barberblad. Begynn med lange, løse slag for å få mesteparten av stoffet av. Deretter bruke hardere, mindre slag for å grave de resterende biter av.
4

å rengjøre plast støtfangere, bruk en plast skrape. Disse er lange og tynne med plast blader som ikke vil skade støtfanger. Før du begynner å gni limet av for alvor, teste skraper på en del av støtfangeren at ingen vil se å sørge for at det ikke vil forårsake skade.
5 p Hvis du har limrester på metall kroppen av bilen, må du være litt mer forsiktig, slik som å ikke skade lakken .. Start ut med den universelle løsemiddel: vann. Bruk en fuktig klut til å grave i og fjerne så mye av goop som du kan.
6

Uansett av hvilken del av bilen blir igjen, kan du få de siste bitene av med vanlig løsemiddel eller avfettingsmiddel. Disse er tilgjengelige på bil eller kjøpesentre. Den løsemiddel vil bryte ned båndene mellom limet og bilen. Test løsemiddel på en del av bilen ingen vil se å sørge for at det ikke vil skade utsiden. Når det er etablert, følg instruksjonene på pakken for å få den siste bit av limrester av bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120909.html

Previous:
Next:

auto Detailing