Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan lage en ATV Raskere

ATV står for all- terrain vehicle , en motorisert off- highway kjøretøy som er designet for å flytte på fire dekk som er lav -presset . ATV kjøretøy varierer i størrelse fra 50cc til 90cc og holde inntil to personer. De er laget for å ri på skitt , men kan være farlig siden de snu lett . Sjåføren må være minst 17 ​​år. Instruksjoner
en

Sett i et K & N filter . Denne type luftfilter gir god luftgjennomstrømning og er utformet for å øke akselerasjonen på ATV . Dette filteret kan kjøpes i enhver auto deler lageret .
2

Sett på fire nye dekk . Størrelsen vil avhenge av størrelsen av ATV . Dekk spenner fra 15,5 7-6 x til så store som 30 x 12-14.
3

Få en ny AA eksosrøret. Dette vil være omtrent 3 inches i diameter. Den er bygget for racing og vil bidra til å øke hastigheten .
4

Endre girutveksling ved å legge til eller redusere sprocket størrelsen på ATV . Tannhjulene kan kjøpes i en hvilken som helst sykkel eller motorsykkel butikk .
5

Kjøp et stort hull kit. Dette vil omfatte stempler , hode og pakning, og sylindere. Endre stemplene hvis det er nødvendig for å forbedre hastigheten på ATV .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120938.html

Previous:
Next:

auto Detailing