Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri forkrommet plast på Auto din

Det pleide å være at prosessen med forkromming krevde en metall gjenstand , men fremskritt i teknologi har tillatt produsentene å krom plate plastdeler også. Dette finner du ofte i gitter og små trim stykker. Prosessen for rengjøring forkrommet plast biter er ikke noe forskjellig fra rengjøring normal krom , og kan gjøres enkelt hjemme med grunnleggende forsyninger . Du trenger
Slange og vannkilde
Bucket
Bilvask såpe
Mikrofiber mitt
mikrofiber håndklær
Glass renere
Vis flere instruksjoner
< br > 1.

Parker bilen i et skyggefullt område . Skyll av forkrommet del ved å bruke slangen til å løsne skitt og smuss . Hell en cap full av bilvask såpe i bøtte og fylle bøtta med vann under høyt trykk fra slangen .
2

Plasser microfiber mitt på hånden din og dypp den i såpeskum fra såpe i bøtte , vask deretter av den delen du bruker mitt. Skyll av delen ved hjelp av lavtrykks- vann fra slangen . Tørk den av med en microfiber håndkle .
3

Spray den delen med glass renere. Buff glasset renere med en frisk microfiber håndkle , snu den ofte, slik at du alltid har en frisk overflate. Sørg for å få alle kriker og kroker i den delen , slik at glasset renere ikke vil dryppe på den delen når du kjører bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121354.html

Previous:
Next:

auto Detailing