Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Ford Chrome Emblem fjerning

Den berømte blå oval emblem som går på alle nye Ford produsert har eksistert så lenge i bil. Men noen eiere foretrekker å kjøre bilen sin sans emblem eller selv å erstatte den med en tilsvarende formet emblem som har et annet ord stavet ut i logoen. Ford emblemer kan fjernes lett fra alle kjøretøy de er på, enten det er europeisk Ford Focus ST eller en amerikansk Ford Explorer SUV. Myke opp limet

Bruk et slag tørrere å myke opp limet som holder emblemet og enkel fjerning. Sett slag tørrere på høy varme omgivelser. Blåse varm luft på emblem og rundt kantene på emblem i noen minutter for å myke opp limet som brukes til å holde emblem på plass.
Kutt Lim

Tanntråd eller fiskesnøre kan nå brukes til å skjære gjennom limet. Trekk en 20-tommers eller så seksjon av tanntråd eller snøret ut av pakken. Pakk floss rundt en finger på hver av hendene slik at den kan strammes. Skyv tanntråd mellom emblem og karosseri. Arbeid floss frem og tilbake i å kutte bevegelse samtidig trekke floss rundt omkretsen av emblem. Du skal føle floss eller fiskesnøre kutte limet som du skyver den bak emblem.
Fjern Emblem

Skyv floss ned slik at det er bak midten av emblem og trekker bestemt rett bort fra karosseriet, tar seg ikke å bøye emblem i prosessen. Rense limet igjen med tabbe av eller WD-40 og en ren detaljering fille. Forlate områdene badge-mindre eller erstatte emblem med en annen av ditt valg. Hvis du skal installere en ny emblem, tørk området ned med white spirit eller alkohol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121322.html

Previous:
Next:

auto Detailing