Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Paint Glassfiber Støtfangere

Glassfiber er slitesterkt materiale som brukes i mange applikasjoner, en av de vanligste av disse er glassfiber støtfangere. Over tid, skjønt, kan malingen på støtfangere visne, som krever at de males for å se sitt beste. Selv den enkleste løsningen er å ha en body shop male støtfangere, kan det gjøres for mindre penger med de riktige materialer og kunnskap. Du trenger:
220 -, 400 -, 600 - og 1200-sandpapir
Spray primer
spraymaling
Mineral ånder
High-speed buffer
Rubbing compound
Polering sammensatte
Wax
Vis flere instruksjoner
en

Fjern støtfangere fra bilen. Dette vil gjøre malerarbeidet enklere, siden du vil være i stand til å flytte støtfangere rundt, og det vil ikke være så mye taping av å gjøre. Hvis støtfangere er fortsatt montert på bilen, bruk maskeringstape og avis å maskere seg omkringliggende områdene slik at de ikke får overspray på dem.
2

Rengjør støtfanger med en mild avfettingsmiddel eller renere og deretter tørke støtfangeren.
3

Inspiser støtfanger tett for pinnehullene og /eller sprekker. Mindre sprekker kan fylles på med Bondo. Små porer kan fylles med flekk kitt. Store sprekker må repareres ordentlig med nye glassfiber.
4

Påfør Bondo og eller spot kitt til de nødvendige områder. La sparkelen tørke og deretter sand glatt med 220-sandpapir. Bruk en blokk med sandpapir på den for å sørge for at det ikke er noen høye og lave flekker. Hvis det er, fyll i lave flekker og sand ned forhøyninger.
5

Sand hele støtfanger med 220-sandpapir.
6

Rengjør støtfanger grundig med white spirit. Dette er et viktig skritt. Glassfiber må være helt ren og fri for oljer for riktig malingsvedheft.
7

Spray på et tynt lag med primer. La primeren tørke og deretter spraye på en full pels. Sand støtfangeren med 220-korning og deretter 400-grit vått sandpapir når grunningen er tørr. Påfør et annet 2:59 strøk, våt sliping mellom strøkene.
8

Spray på et tynt lag med den fargen du har valgt for støtfangeren din. La malingen tørke og deretter bruke en tyngre pels, sprøyting jevnt frem og tilbake om åtte til ti inches fra overflaten. Påfør flere lag, våt sliping i mellom med 220-korning og deretter 400-sandpapir.
9

La malingen tørke godt, noe som kan ta så lenge som over natten.
10

Wet sand malingen bruker 220-grit, 400-grit, 600-grit og deretter 1200-sandpapir.
11

Buff malingen med en high-speed buffer. Bruk en rubbing compound, deretter et poleringsmiddel og så til slutt en voks for å fullføre polering. Pass på å ikke brenne gjennom malingen.
12

Sett støtfangeren eller fjerne maskeringstape og papir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121203.html

Previous:
Next:

auto Detailing