Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Buff eller Gni Out Transfer Paint på en bil

Paint overføringer på biler oppstår når en annen malt objekt, for eksempel et annet kjøretøy, vegg eller gjerde-gnir mot bilen og etterlater seg et snev av sin egen maling. Dette kan skje i løpet av en fender bender eller ved slamming døren din bil inn i personens bil ved siden av deg på en parkeringsplass. Heldigvis er det en måte å fikse dette problemet hjemme uten å måtte male hele bilen eller bringe det inn i en auto Detailer, noe som kan bli kostbart. Du trenger:
Bucket
Soap
Vann
Soft håndkle eller svamp
lofri klut
lakk tynnere
Terry kluter
Gummihansker, ansiktsmaske og /eller vernebriller
Rubbing compound
Ull pad eller polerskive
Polering pad
Polering sammensatte
Vis flere instruksjoner
en

Fyll en bøtte med såpe og varmt vann, og vaske området på bilen som har malingen overføring grundig med en myk svamp eller håndkle. Hånd tørk området med en lofri klut.
2

Påfør en liten mengde lakk tynnere til en frotté, og rengjør maling transfer området ved lett gni med kluten. Bruk gummihansker, en ansiktsmaske og vernebriller ved håndtering av lakk tynnere. Eksponering for røyk av lakk tynnere kan forårsake øye hevelse og rødhet, hodepine, tretthet, pustevansker og kvalme. Hudkontakt kan også forårsake irritasjon.
3

Press, etter noen minutter, mens gni malingen overføring. Sjekk kontinuerlig for å se om malingen er i ferd med å gå av. Hvis det er det, fortsett å anvende trykk inntil all maling overføringen har blitt fjernet. Hvis malingen er ikke falming, fortsett til trinn 4..
4

Spread rubbing compound over malingen overføring og gni området med en ull pad. Sørg for å gni i sirkelbevegelser til merket er borte. En polerskive kan også brukes til dette trinnet.
5

Buff området med en ny frotté, noe som gjør at alle de rubbing compound er fjernet.
6

Påfør poleringsmiddel til en polering pad, og tørk området ned. Dette vil fjerne de hårfine riper igjen av rubbing compound.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121319.html

Previous:
Next:

auto Detailing