Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri Porsche Wheels

Som en high end tysk bil, Porsche har ikke bare vakre karosseri og lakk fra fabrikken, men også komme med dyre lettmetallfelger som trenger riktig pleie. Lettmetallfelger utsettes for smuss og veien rusk samt brems støv fra bremseklossene. Din Porsches hjulene skal rengjøres og detaljert regelmessig for å sikre at de er i god form i mange år framover. Mange Porsche hjul har en spesiell eloksert overflate som er lett å skade hvis feil hjulet rengjøringsmiddel brukes. Hjulene som har en polert eller malt utførelse bør også tas vare på skikkelig. Du trenger
P21S wheel cleaner (eller lignende)
Wheel rengjøringsbørste
Cotton vattpinner
lofri klut
Vaselin (for eloksert hjul)
Aluminum polsk (valgfritt )
Automotive voks (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Skyll hjulene med en slange for å fjerne skitt og rusk, sprøyting innsiden av hjulbuer som vel å fjerne skitt, gjørme eller blader som kan komme av senere under rengjøring eller etter hjulene er blitt renset.
2

Spray på en mild hjulet renere som har riktig pH balanse slik at eloksert finish er ikke skadet. Porsche anbefaler P21S lettmetallfelger renere for eloksert hjul, som er tilgjengelig på Porsche forhandlere.
3

Bruk et hjul rengjøring pensel til å forsiktig skrubbe i midten av hjulet, felgen og innsiden av talte åpninger. Bruk bomullspinner til å rengjøre vanskelig tilgjengelige områder og fordypninger rundt slepe nøtter.
4

Skyll hjulene med slangen etter at de er blitt renset. Tørk hjulene grundig med en ren, lofri klut.
5

Coat eloksert hjul med et lett lag med vaselin med noen måneder for å beskytte finish.
6

Polsk hjulene, hvis de har en polert overflate, med høy kvalitet aluminium polish som slag tilgjengelig fra Eagle Day eller Meguiars. (Se Resources 2 & 3)
7

Wax sentrene på Porsche hjul som har malt sentre. Bruk høy kvalitet automotive voks slik som den type laget av Meguiars. (Se Resources 3)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121293.html

Previous:
Next:

auto Detailing