Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan lage aluminiumsfelger Shine

The aluminiumsfelger på et kjøretøy vil miste sin glans etter uvær. Road rusk kan scruff dine felger. Når du vasker bilen din, felger aluminium kanskje ikke får den oppmerksomheten de burde. Polering denne delen av bilen minst en gang i måneden eller etter en kraftig storm vil opprettholde glans. Gjørme, skitt og oljer fra veier kan føre til at felgene å lide. Når de er kjedelig, ikke bilen ikke synes så godt vedlikeholdt. Du trenger
BucketAluminum polishDe-greaser soap2 washclothsTowel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp aluminium polish. Mors Mag og aluminium polsk, Met-All Aluminum Cleaner og aluminium polsk Super Shine er tilgjengelig fra avdelingen og bil detaljering butikker. Du kan bruke alle disse produktene for hånd eller Aluminum Polish Super Shine med en buffer.
2

Bruk varmt vann til å fylle bøtta. Dypp kluten i og klem det ut. Tørk av aluminium felgen for å fjerne støv eller skitt. Start øverst, men jobber deg nedover. Fjern all skitt fra felgen og i sprekkene.
3

Fjern vann fra kluten. Tilsett en liten mengde såpe på den samme klut. Gni det sammen. Rengjør aluminiumsfelg. Fjern alle stuck-on skitt, gjørme og vrakrester fra hjulet. Vri opp kluten i en bøtte. Tørk av såpen av aluminium felgen.
4

Bruk et håndkle til å tørke aluminiumsfelg. Rengjør hjulet og tørke helt før polering.
5

Dip eller helle en kvart størrelse mengde polish på andre vaskeklut. Med en sirkulær bevegelse, gni den polske på aluminiumsfelg å gjøre det skinne.
6

Gjenta trinn 5 hvis aluminium er ikke skinnende etter første strøk. Utfør trinn 2 til 5 for de resterende aluminiumsfelger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120960.html

Previous:
Next:

auto Detailing