Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Motorsykkel Detailing Tips

Sammen med ridning en motorsykkel, rengjøring og detaljering det er trolig en av de mest givende aspektene ved eierskapet. Ikke bare et rent, detaljert motorsykkel ser flott parkert ved fortauskanten foran den lokale motorsyklist hangout, sikrer det også at sykkelen opprettholder sin verdi i løpet av årene. Verktøy og rekvisita

For å gi sykkelen din detaljering den trenger du trenger et minimum av verktøy og rekvisita. En slange med en justerbar dyse vil gjøre jobben langt enklere. For å unngå å skrape den delikate overflater (plast, krom, billet aluminium, aluminium) av motorsykkelen, sørg for at du har et godt utvalg av myke, frottéhåndklær, hjul rengjøring børster, myke pensler og Q-tips. For å rengjøre sykkelen, bruk en mild rengjøringsmiddel spesielt utviklet for motorsykler. Også, lager på metall polish, voks, lær renere (hvis sykkelen din har saltasker eller noe lignende) og Armor All for rengjøring og beskyttelse plastdelene.
Skyll og vask det

Park sykkelen i en skyggefull flekk på en varm dag hvis mulig. Dersom din sykkel er en cruiser, fjerne saltasker og frontruten, hvis mulig. Bruk slangen på en middels innstilling å skylle hele sykkelen ned og fjerne eventuelt smuss og rusk. En høytrykksspyler er ikke anbefalt, siden strømmen av vann kan være sterk nok til å komme forbi gummipakninger på sykkelen og potensielt forårsake mekaniske problemer nedover veien. Bruk en frotté håndkle for å rengjøre sykkelen. Spray rengjøringsmiddelet av ditt valg på sykkel overflater eller bland det opp i en beholder og forsiktig skrubbe sykkelen. Bruk hjulet pensel og eller pensel til å skrubbe vanskelige å nå områder. Skyll sykkelen grundig med slangen igjen og tørk den med en ren, tørr frotté håndkle.
Detailing

Når du har sykkelen skrubbet ned , dykke inn i detaljering del. For krom og aluminium bruke en polsk gjort for utførelser du polering. Påfør polish og buff den av. For å fjerne vanskelige flekker eller mindre rust på krom deler, bruker WD-40 og en myk børste. Re-polere det etter at du er ferdig. Bruk Q-tips for å rense opp sprekker og området mellom rammen og gasstanken. For plastdeler bruke en vinyl protectant som Armor All. Bare ikke gjør den feilen jeg gjorde og Armor All din plass, noe som vil føre til at du sklir rundt overdrevet mens ridning. Dessuten gjør ikke Armor All overflaten av dekkene som berører veien eller en hvilken som helst av de hånd-og fot-kontroller. Hvis du har en sport sykkel med plast karosseri, bruk en god kvalitet automotive voks for å beskytte finish og gjenopprette glans. Vær forsiktig så du ikke skader noen klistremerker som er på karosseriet når du voks det. For målere og frontruten bruk Windex eller lignende og en ren, tørr klut eller tørkepapir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121356.html

Previous:
Next:

auto Detailing