Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan male en bilmotor

Bil tuning handler ikke bare om å oppgradere deler og forbedre ytelsen, faktisk noen ganger er det bare om estetikk. Enten det er å legge en body kit eller et enkelt lag med maling, endre bilens utseende gir den en individualitet som mange bare ikke kan matche. Noen mennesker liker å ta det et skritt videre og ikke bare male bilen, men komponentene også, inkludert motoren. Maleri motoren din kan helt revolusjonere sitt utseende, enten du vil det skal matche bilens lakk eller gi den sin egen unike farge, for ikke å nevne det er en relativt enkel oppgave. Du trenger
Bucket av varmt vann
Soap
Sponge
tørr fille
malerens tape
Avfallsposer, plast
Engine primer
Engine emalje

Vis mer Instruksjoner
Maleri en motor
en

Mix noe av såpe i bøtte med varmt vann.
2

Pop panseret og aggressivt skrubbe motoren med svampen etter at du har dynket den i noen av såpevann. Sørg for å få av så mye fett og skitt som du kan.
3

Skyll motoren med friskt vann fra en slange, og pass på ikke å spraye alle andre komponenter i motorrommet.
4

Tørk motoren grundig via den fille.
5

Block off ethvert område av motoren du ikke ønsker å få noe maling på bruk av malerens tape for lite områder og søppelsekker for større områder.
6

Påfør motoren primer til motoren. Dette kommer vanligvis i en boks, i så fall sørge for å holde den kan om 10 til 12 inches fra motorens overflate og spray jevnt.
7

Påfør motoren emalje, som er malingen. Dette kommer vanligvis i en kan også, så følger en lignende fremgangsmåte når du brukte primer. Du vil vanligvis ønsker å søke om tre strøk.
8

Hold panseret åpent og la malingen tørke i noen timer før det er tørt å ta på.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121352.html

Previous:
Next:

auto Detailing