Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik gjenoppretter Rusty Motorsykkel Chrome Fenders

Chrome brukes som en dekorativ finish, samt beskyttende overflate, på motorsykkel fendere. Det gjør deler laget av stål ser mye blankere og beskytter metall mot elementene. Hvis du ikke skal ta vare på krom motorsykkel fendere, over tid de kan ruste. Og til slutt, hvis du ikke fjerner rust fra fender, kan rust forårsake permanent skade ved pitting metall. Hvis metallet er pitted og krom flasser av, må du rechrome fender. Du trenger:
Soap
Vannslange
Rags
Chrome renere
fin stålull
Rubbing alkohol eller hvit eddik
Chrome polish
Show More Instruksjoner
en

Vask fendere med såpe og vann, og skyll dem grundig med en slange. Ikke bruk et slipemiddel renere, da dette kan skade krom. Chrome er relativt solid, men kan lett skrapes opp.
2

Tørk fendere med en ren tørr klut. Spray eller tørk på en krom renere som Turtle Wax Chrome Polish og Rust Remover (se Ressurser). Bruk en veldig fin stålull til å forsiktig skrubbe områder med rust. Gjenta til du har fjernet så mye av rust som mulig ved hjelp av denne teknikken.
3

Tørk eventuelle gjenværende rust av med hvit eddik eller rensevæske og en ren, tørr klut.

4

Poler fendere med en høy kvalitet krom polish å gjenopprette glansen og dybden i krom. Buff fendere grundig med en ren, tørr fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121267.html

Previous:
Next:

auto Detailing