Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Care for Leather Saddlebags

Lær saddlebags på en motorsykkel er utsatt for skitt, snø, gjørme, regn og snø, noe som gjør dem vanskelige å holde rene. Eksponering for disse elementene kan ødelegge lær saddlebags hvis du ikke tar skritt for å hindre det. Med regelmessig rengjøring og behandling, vil salveskene vare i mange år. Du trenger
Leather rengjøringsmiddel
Leather polsk
fuktsperre
Linolje
vaskeklut
Sponge selg Electric buffer (valgfritt)
Vis mer Instruksjoner
en

Sjekk for å se hvor harde rengjøringsmiddelet er. Påfør en liten mengde av lær rengjøringsmiddel til en ren vaskeklut. Gni en liten flekk på undersiden av saddlebag med vaskeklut. Hvis du oppdager at skinn endrer farge, bland løsningen med femti prosent vann. Hvis det ikke er noen fargeendring kan rengjøringsmiddel brukes som den er.
2

Hell ca en spiseskje av rengjøringsmiddel på svampen. Gni svamp før det blir skummende. Forsiktig gni salveskene med svampen med sirkelbevegelser. Ikke trykk hardt på saddlebags.
3

Tørk av gjenværende skum av de salveskene med en ren, fuktig vaskeklut.
4

Tilstand de salveskene med linfrø olje. Klem en liten mengde i hånden og gni det inn i salveskene. Gjenta dette til hver tomme av salveskene er lett dekket med olje. La det sitte over natten.
5

Poler salveskene med polish laget spesielt for skinn. Påfør en liten mengde polsk, omtrent på størrelse med tommelen til en vaskeklut. Gni polish i skinn i en sirkulær bevegelse inntil all polish er absorbert. Gjenta dette til alle områder av saddlebags er polert. La den sitte i to timer.
6

Påfør en fuktsperre mot skinn. Avstå fra å bruke pastaer, da disse kan bygge opp i sprekker og søm. Flytende fuktsperre bør brukes på samme måte som den polsk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121055.html

Previous:
Next:

auto Detailing