Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Tips om Detailing bilinteriør

Detaljering utsiden av bilen innebærer vask og voksing overflaten. Dette gjør bilen din glans og beskytter overflaten. Men det du ser hver dag er interiøret i bilen din. Dette området er der du tilbringer mesteparten av tiden din med bilen. Holde det rent kan være hardt arbeid, spesielt hvis du har barn eller kjæledyr. Det er tips for å holde bilens interiør lyse og rene, uten å betale for en profesjonell detalj jobb. Støvsuging

Støvsuging bilen etter å ha fjernet all søppel er et godt sted å begynne rengjort innvendig. Et sterkt vakuum, for eksempel en butikk VAC eller en kommersiell vakuum funnet ved en bilvask, er den beste måten å gå. Bruk støvsuger på tepper, fjerne gulvmatter og støvsuge dem, støvsuge seter, dash, dører og konsoll området. Dette fjerner store mengder løst støv og smuss. Husk å komme ned i mellom setene, i hullene i setet hvor beltene kommer ut og under setene.

En liten børste-lignende forlengelse på enden av vakuum kan bidra komme i luften vents, mellom setene og på dashbordet rundt stereoanlegg, temperatur kontroller, målere og rattet.
Klut og Carpet

Carpet som ikke er farget eller veldig skitten kan rengjøres med en støvsuger bare. Teppe med flekker eller tung skitt kan rengjøres med en hverdag teppe renere. Spray rengjøringsmiddelet på de fargede områdene og bruke en stiv børste til å skrubbe det i. Møbeltapetsering eller stoff renere kan brukes på seter og headliner. Headliner bør ikke vaskes med mindre den har flekker. Bruk milde press og tørk, ikke skrubb. Headliner materialet er svært tynn og kan bli separert på kanten av taket om slet på.
Lær og Vinyl

Skinnseter og trim på bilen skal aldri rengjøres med noen tunge rengjøringsmidler eller lakk. Dette kan faktisk skade skinnet og gjøre det tørke ut, sprekke og bli misfarget. Armor All og andre interiørprodukter kan skade skinn og vinyl trim og bør ikke brukes.
P Hvis overflaten er skitten eller full av støv, tørk den ned med en fuktig klut. For å rengjøre flekker, bruk varmt vann og en liten mengde bilvask såpe på en klut. Tørk de innvendige delene slik at vannet ikke får til noe elektrisk utstyr. Påfør et tynt lag med flytende glass lær og Vinyl behandling og Conditioner og la den stå i ett minutt. Tørk den inn i overflaten med en ren klut for å fukte og beskytte overflaten.

Å bidra til å holde dash fra cracking og ser falmet, alltid plassere en solskjerm i frontruten ved parkering i direkte sollys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121056.html

Previous:
Next:

auto Detailing