Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Refinish frontlykter

Drivere sette biler gjennom tortur. Arbeid, fritidsaktiviteter for barna, Rimi --- vi tar våre biler overalt, og det viser. Vi betaler oppmerksomhet til våre slitte maling arbeidsplasser og våre skitne interiør, men vi ofte overse et viktig sikkerhetstiltak i våre biler: de frontlykter. Overskyet, gulnede frontlykter er en uunngåelig bilbruk, men det er også usikre, spesielt når du kjører rundt om natten. I et par timer, kan du gjenopprette den klarhet og sikkerhet for dine frontlykter ved å bruke vanntett sandpapir og poleringsmaskin, unngå kostbare avgift på splitter nye frontlykter. Du trenger:
to håndklær eller mikrofiberkluter
800-Grit våt /tørr sandpapir
2000-Grit våt /tørr sandpapir
poleringsmiddel /løsning
Ammoniakk-basert rensemiddel
Electric buffer (valgfritt) w /rasping sammensatte
Vis flere instruksjoner
en

Tørk av smuss og partikler med et håndkle eller mikrofiberklut fuktet med en ammoniakk-basert rengjøringsmiddel, for eksempel som Windex eller enkle grønne.
2

Sand de våte frontlykter med 800-sandpapir. Sand lysene før du har nådd den ønskede mengden av klarhet eller inntil den gule nyansen har blitt fullstendig fjernet. Denne prosessen må gjentas to ganger.
3

Sand frontlykter med 2000-sandpapir for å jevne ut ujevnheter fra forrige trinn. Denne høyere grit vil forlate frontlys med en elegant finish.
4

Polsk frontlykter med et poleringsmiddel, for eksempel Turtlewax eller 3M, med en mikrofiberklut eller et håndkle. Dette vil la dine frontlykter ser klarere.
5

Buff på 1000K med en elektrisk buffer og en rasping sammensatt hvis du har en. Dette trinnet er valgfritt og vil lindre noen av tiden tilbrakte polering.
6

Fjern gjenværende rester fra forbindelser ved å tørke lysene ned igjen med et håndkle eller mikrofiberklut fuktet med et rengjøringsmiddel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121057.html

Previous:
Next:

auto Detailing