Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hjemmelaget frontlys Cleaner

Bugs, tjære og vei skitt kan føre til frontlykter til å bli skitne og misfargede. I tillegg, som utsiden av plast aldre, kan plast frontlys dekker bli gulnet eller tåkete. Mens det er mange spesielle produkter som markedsføres for rengjøring frontlykter, en kombinasjon av produkter du har rundt i huset er like effektivt for rengjøring frontlykter. I tillegg er hjemmelaget frontlys renere ofte mye mindre kostbart enn kommersielt tilgjengelige produkter. Vaske av Grime

Frontlyktene kan rengjøres med alle typer såpe og varmt vann. Dish såpe, vaskemiddel eller noen form for hånd renere vil fungere godt for å fjerne veien sot og inntørkede bugs. Fyll en bøtte med varmt til varmt vann og tilsett så mye parabol eller vaskemiddel som trengs for å gjøre en sprudlende blanding. Bruk en fille å fukte frontlykter med vaskevannet og la det trekke et par minutter for å myke tørkede insekter, tjære og vei skitt. Skrubb med en fille til all jord har blitt fjernet fra plasten. Skyll godt. Hvis tjære er fortsatt fast til plast, våt klut og skrubb før tjære er fjernet. Ved hjelp av varmt vann vil bidra til å fjerne tjære spruter.
Polsk til Clear

gulnet eller tåkete frontlykter kan rengjøres med en pasta laget av natron. Bland vann med natron for å lage en tykk pasta. Bruk en fuktig klut til å bruke lim til plastdekselet av frontlys. Gni med lett trykk i små sirkulære bevegelser å forsiktig buff av det øverste laget av plast og gjenopprette klarheten i en ny linse. Hvis disen på frontlyktene er også på innsiden, åpne panseret på bilen og fjerne frontlys linsen. Vær forsiktig så du ikke berører selve lyset, som oljer fra hendene kan føre til at pæren knuses når det blir varmt under bruk. Rengjør innsiden av linsen med bakepulver og vann blanding. Skyll godt og være sikker på at linsen er helt tørre før re-installere den i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121096.html

Previous:
Next:

auto Detailing