Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polsk Vinyl Windows

Vinyl vinduer er funnet i konvertible topper og båter. Fordi de er utsatt for vær og vind, bugs, skitt, pollen og andre luftbårne elementer, vinduene vokse skitne og kjedelig over tid. Sterke vaskemidler og rengjøringsmidler kan lage riper i overflaten av vinyl vinduer, noe som gjør dem vanskelig å se gjennom, så vær forsiktig med rengjøring løsninger. Når regelmessig rengjøring ikke gjenoppretter klarhet til vinyl vinduer, er det på tide å pusse dem .. Du trenger
Oppvaskmiddel
Quart-størrelse sprayflaske
Sponge
myk børste
Vinyl vindu protectant
Soft håndkle
Vis flere instruksjoner

en

Hell en kvart kopp oppvaskmiddel i en Quart-størrelse sprayflaske. Fylle resten av flasken med kaldt vann. Rist flasken for å blande innholdet.
2

Spray vinyl vinduer med renhold løsninger, deretter skrubbe dem med en svamp. Hvis du har skitt eller bug rester fast til vinduet, kan du lett skrubbe den med en myk børste.
3

Skyll vinduene grundig med kaldt vann. Pass på at du fjerner all oppvask såpe. Pat vinduene tørr med et mykt håndkle.
4

Påfør en kommersiell vinyl vindu protectant til vinduet, og buff den med et mykt håndkle. Vinyl vindu protectant vil fjerne disig film fra vinduene. For den beste anbefalingen på vinyl vindu protectant, konsulent en selger på en båt butikk. Hvis du ikke har en båt butikk i nærheten, sjekk på et hjem forbedring butikken eller auto-forsyning butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121245.html

Previous:
Next:

auto Detailing