Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Problemer med Cragar felger Rusting

Cragar hjul er et populært tillegg til mange amerikanske muskelbiler. En av de mest kjente Cragar felger er Cragar S /S, som er uvanlig i som kombinerer en stålfelg med en legering sentrum. På grunn av bruken av en stålfelg imidlertid Cragar S /S hjul er mer utsatt for rust enn en all-legering hjulet. Årsaker

Rust er forårsaket av fuktighet som blir fanget på hjulet overflaten, spesielt i hjørnene og sprekker hvor felgen og hjulet sentrum er sluttet og hvor skitt kan bygge opp og hindre fukt fra fordamper. Etter hvert begynner fuktighet å ruste og rust metall, forårsaker pitting og flassing. Rust kan ødelegge et hjul hvis igjen på overflaten for lenge.
Solution
p Hvis rust vises på hjul, kan det vanligvis fjernes med en liten albue fett . Først skylle hjulene med en høytrykksspyler eller en slange for å gi deg en god ide om hvor rust problemer ligger. Påfør en rustfjerner som Naval Jelly til rust. Tørk av rust remover av med en fille og /eller stålull. Deretter bruker en drill med en stålbørste festet, en vinkelsliper med en wire eller stålull for å fjerne rust. Når rust er fjernet og hjulet er ned til bart metall, har du to valg: Hvis de var opprinnelig forkrommet, har hjulene rechromed å gjenopprette sin finish eller rett og slett male dem. Hvis du skal ha dem rechromed, må du finne en hederlig butikk som kan krom plate hjul. Hvis du skal male dem, bruke en god primer og flere strøk med spraymaling.
Prevention
p Hvis du har et sett med Cragar felger som har ikke rustne og vil hindre dem fra å ruste, bør hjulet vaskes og rengjøres regelmessig. Skyll hjulene med en kraft skive eller en slange. Hvis mulig, heve bilen slik at du kan få tilgang til baksiden av hjulet og rengjør det området også. Bruk en myk hjulet rengjøring børste og vaske hjulet grundig. Skyll hjulet med slangen, og tørk det med en frotté håndkle. Beskytt finish av hjulene med en høy kvalitet, ikke-slipende bilvoks påføres med en frotté håndkle. Prøv å rengjøre hjulene på en varm, tørr dag og la bilen sitte i solen etter detaljering hjulene slik at hjulene kan tørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121333.html

Previous:
Next:

auto Detailing