Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Paint Fender Molding på en Jeep Cherokee

Maleri fender støping på en Jeep Cherokee gir det en ren, ferdig utseende. Både forming og fender fakler er laget av plast og er lett å male. Men for en varig, langvarig finish, finne en maling spesielt utviklet for plast. Forberedelse er en viktig del av jobben, så ta deg god tid. Dersom listen er riper, litt en sliping vil hjelpe jevne det ut før du male det. Du trenger
malerens tape
600 sandpapir
Tack klut
Paint
Vis flere instruksjoner
en

Mask området rundt listverk eller fakler på Jeep Cherokee med malerens tape. Mask helt opp til kanten - ikke bekymre deg, vil malere tape ikke skade ferdig
2

Sand overflaten av støping eller flares med 600 sandpapir for å fjerne eventuelle riper i. overflaten og fjerne flasser eller avskallet maling. Hvis du har tunge huljern i plast, sliping dem ikke vil være nok. Du må kanskje bytte hele støping eller bluss.
3

Tørk støping med en tack klut. Dette vil fjerne slipestøv og annet løst materiale fra overflaten. Ikke glem at området rundt støping ved slåing. Støv gjør dupp, og spraymaling kan hisse opp støv du ikke merke til, la den ligge i lakken.
4

Påfør maling til listverk eller fakler i flere strøk. Start med et tynt lag som bare lett dekker plast. La den tørke i henhold til instruksjonene på malingen du velger for prosjektet.
5

Påfør flere strøk med maling som trengs til støping har farge og maling dekning du ønsker. La malingen tørke mellom strøkene i henhold til maling produsentens anbefalinger.
6

Fjern maskering etter at siste strøk har tørket, og la 24 til 48 timer før vask eller voksing Jeep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121294.html

Previous:
Next:

auto Detailing