Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Vinyl Paint

Vinyl maling er ofte brukt for bil detaljering fordi den har plass mot elementene og fester seg godt til de glatte metalloverflater av en bil. Selv om vinyl maling gjør for enkel detaljering, gjør det også for vanskelig fjerning. Fordi det er spesielt designet for å være holdbar og sterkt lim, vil vinyl malingen ikke kommer ut med tradisjonelle malingsfjernere. Men det er produkter tilgjengelig for å hjelpe deg med fjerningen. Hvis du følger de riktige trinnene, kan du bli kvitt vinyl maling i løpet av få minutter. Du trenger
Soap
Vann
Sponge
Blow tørketrommel
Gummi hansker
Vernebriller
Grog eller andre merke vinyl maling løsemiddel
Paintbrush
Rag
Plast sparkel
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør området grundig med såpe, vann og en svamp. Skitt kan komme i veien for løsemiddel, og krever flere løsemidler applikasjoner for fullt fjerning.
2

Blow tørke overflaten til den er helt tørr. I noen tilfeller vil sterk varme fra hårføner føre deler av malingen løsner, noe som gjør det enda enklere å fjerne.
3

Ta på gummihansker og beskyttelsesbriller, som du alltid bør når du arbeider med løsemidler.
4

Påfør vinyl maling løsemiddel. Mange vinyl løsemidler er dually markedsført som lim fjerning. En god merkevare å vurdere er Grog, først og fremst fordi det er en av de få løsemidler som er 100% biologisk nedbrytbart og luktfri (ifølge AutoTrimDesign.net). I tillegg er Grog lett å påføre med bare en pensel eller fille.
5

Vent til løsemiddel for å begynne å trenge inn og fjerne malingen. Når malingen begynner å boble, er løsemiddelet har fullt trengt og er klar for å bli renset ut, denne prosessen tar vanligvis 1-3 minutter
6

skrape av malingen med en plast sparkel.. Unngå å bruke metall kitt kniver, som de kan forlate riper.
7

Vask området igjen med såpe og vann for å fjerne overflødig væske eller malingsrester.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121053.html

Previous:
Next:

auto Detailing