Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polere en Chrome Bumper

Polering din krom kan gjøre det skiller seg ut og ser flott ut. Krom støtfangere er spesielt vanskelig å holde rent fordi de er så nær veien. Vaske bilen regelmessig hjelper, men for å gjøre krom virkelig gnisten, må du bruke en høy kvalitet krom polish til støtfangere og andre kromdetaljer på din bil, lastebil eller SUV. Hvis du aldri har brukt krom polish og er ikke sikker på hva du skal kjøpe, kan du besøke din lokale auto deler butikken og snakke med en knytte det for å få råd. Du trenger
Vann
Soap
Sponge
Chrome polish
mikrofiberklut
Vis flere instruksjoner
en

vaske hele bilen inkludert alle krom med såpe og vann. Bruk en myk svamp eller klut til å vaske, slik at du ikke skraper noe av krom eller malte overflater.
2

La bilen tørke helt før du bruker noen polsk. Hvis du er voksing bilen, gjelder ikke voks til krom eller polish vil ikke være effektiv.
3

Inspiser krom for noen tegn til flassing eller rust før polering. Du kan ikke polere rust vekk, og hvis krom flasser av, vil det må være fjernet, og re-belagt for å reparere den.
4

Påfør en liten mengde krom polish på en myk fille eller microfiber pusseklut. Gni polish på krom i en sirkulær bevegelse, arbeider ett lite område om gangen.
5

Fortsett polering til all krom viser ønsket glans. Polsk kan brukes hver gang du vasker bilen for å holde den gnisten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121284.html

Previous:
Next:

auto Detailing