Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Syntetisk Auto Wax Vs. Natural Car Wax

Voksing bilen bevarer livet av maling, og til slutt livet av kroppen av bilen. Vanlig voksing hindrer vann fra å trenge inn finish og ruster kroppen. Det finnes mange forskjellige typer av voks på markedet i dag, inkludert både naturlige bil-voks, kjent som karnaubavoks, og syntetiske stoffer. Meninger varierer på hvilken som er best. Naturlig Wax

Carnaubavoks er en naturlig voks som er laget av komponenter i anlegget Copernica cerifera. Dette stoffet er ekstremt vanskelig i sin naturlige tilstand. Når manipulert inn i en voks, danner dette stoffet et hardt skall over finishen på bilen din som er hydrofobe, eller frastøter vann. Den andre fordelen til carnauba voks er at det er luft gjennomtrengelig, noe som betyr at luft kan passere gjennom skallet.
Synthetic Wax

Syntetisk voks er en kjemisk forbindelse som er opprettet for å arbeide som karnaubavoks, men forskerne har ennå til å være i stand til å fullstendig etterligne de naturlige stoffet. Det er ikke så vanskelig som karnaubavoks, men det er lettere å påføre og er generelt billigere. Syntetisk voks, eller tetningsmasser, beskytte lakken mot vannskader og forurensende skader og gi en høy glans finish.
Forskjeller
p Det er vanskelig å si en bil vokset med naturlig voks bortsett fra en bil vokset med et syntetisk. Den viktigste forskjellen er at karnaubavoks må installeres på nytt flere ganger i året for å holde sin beskyttelse sterk mens en syntetisk kan vare opptil et år før du trenger å være nytt.
Kombinasjonsbehandling

Mange bilentusiaster bruke både ved først å bruke et syntetisk fugemasse og toppet det hele med en naturlig voks finish. Resultatet er en luksuriøs, rik glans som vil vare mye lenger enn en tradisjonell voks eller forsegling.
Hensyn

Uavhengig av hvilket produkt du velger, sørg for at du bruke en beskyttende overflate til bilens overflate for å holde elementene fra å ødelegge lakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121254.html

Previous:
Next:

auto Detailing