Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Den beste måten å rense lettmetallfelger

Opprettholde en bilens hjul representerer mer enn et arbeid av kjærlighet. Sant, når Aluminiumsfelger gnisten, de gir bilen en uhyggelig detaljert kanten anerkjent som rike og luksuriøse. Men ifølge "Popular Mechanics," omsorg for lettmetallfelger vil hindre korrosjon og forlenger levetiden og sikkerheten til felgen. Rene Wheels En av gangen

fungerer bare på ett hjul om gangen. Selv om du kan føle deg fristet til å spraye alle fire dekk med et dekk renere, deretter rykke rundt bilen skrubbing og følge opp med en massiv skylling, kan du virkelig detalj hvert dekk når du fokuserer bare på det dekket. Ta deg tid til å gjøre jobben riktig.
Rengjøring av Wheel

Bruk en kvalitet dekk og felg-rens. Ikke fall for plasser for produkter som sier å spray på så bare skyll av. Selv om disse produktene vil fungere, har tenkt på å skrubbe for hånd for de beste resultatene hvis du har overdreven brems støv. Husk at bremseklossene er laget med lim som gjør at bremsestøv å holde seg til dekk. Når du kjøper et hjul renere, også kjøpe et hjul pensel.

Spray ett dekk med felg-rens, og la produktet jobbe i henhold til produsentens instruksjoner. Deretter skrubbe hele legeringen felgen med hjulet børste, får hver tomme av overflaten. Stå tilbake og skyll dekket. Tørk umiddelbart med håndklær for å holde vann flekker fra forming. Gjenta om nødvendig før du går videre til neste hjulet.
Legg Wax for ekstra glans og beskyttelse

De fleste lettmetallfelger produsert siden 1980-tallet har enten en frakk med maling eller en klarlakk finish. Derfor, ta på litt bilvoks til felgene for å gi en ekstra glans og, i det minste, gjøre det vanskeligere for bremsestøv å bosette seg.

Bruk enten et lim eller flytende voks i henhold til produsentens anvisninger. Buff med et rent, tørt håndkle å skape en dyp glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121302.html

Previous:
Next:

auto Detailing