Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan å rengjøre innsiden av en MINI Cooper

Den nye MINI Cooper har en ekstremt uvanlig og kult utseende interiør som utfyller sin dristige utvendig styling. Fra den store, sentralt montert speedometer til vippebrytere på midtkonsollen, BMW (skaperne av MINI) gjorde en flott jobb med å gjøre dette til et interiør som er en glede å oppleve. Holde en MINI indre rent og detaljert gjør det enda morsommere å kjøre bil og også bidrar til å sikre at det opprettholder sin verdi. Du trenger:
Vacuum
Stream renere (om nødvendig)
Fabric renere
myk børste
Clean, lofri klut
Leather renere
Vinyl renere
Vinyl protectant
Glass renere (f.eks Windex)
Vis flere instruksjoner
en

Fjern gulvmatter. Grundig støvsuge interiør, skyve setene fremover og deretter bakover for å få tilgang under setene. Vakuum mellom seteryggene og sete bunner. Bruk en tynn munnstykket for å nå mellom puter og mellom sømmene. Hvis teppet er veldig skitten, damp-rengjøre den med en leid damp renere eller har det profesjonelt damp-renset.
2

Rengjør klut seter med stoff renere og en myk børste, sprøyting renere på stoffet og deretter skrubbe renere med børsten å løfte eventuelle flekker.
3

Clean skinn og vinyl med spesielle rengjøringsmidler beregnet for disse materialene. Arbeid renere inn i overflaten med en ren, tørr klut og tørk rent.
4

Spray vinyl protectant som Autoglym på en fille eller skum applikator og tørk ned vinyl områder av dashbordet, dørpaneler , midtkonsoll og AC vents. For vanskelige å nå områder som spjeldet dask og mellom målere, bruk en flat skrutrekker pakket med en klut og tørke den forsiktig inn i disse områdene.
5

Bruk glass renere på Mini målere . Minier har store, fremtredende målere som ser sitt beste når de er grundig rengjort.
6

Spray automotive glass renere på en fille og tørk innsiden av glasset. Ikke spray det direkte på glasset, da det kan komme inn på nærliggende interiør områder.
7

Tørk doorjambs og dørterskler etter at du har renset utsiden av din MINI. En masse skitt og støv bygger seg opp her, som kan være ganske merkbar når du kommer inn og ut av bilen.
8

Rist ut og støvsuge gulvet matter før du setter dem tilbake i interiøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121305.html

Previous:
Next:

auto Detailing