Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Kan Tar bli fjernet fra Chrome Wheels?

En bilens hjul er noen av de mest sårbare delene på den. I løpet av daglig bruk, hjul få smuss, gjørme, vann, støv og brems og med tjære på dem fra den asfalt som veier er laget av. Holde hjulene rent er en viktig del av vedlikeholdet og vil hjelpe bilen din ser sitt beste samt opprettholde sin verdi. Tar spesielt bør fjernes så raskt som mulig fra hjulene. Effekter av Tar på Chrome
p Hvis det er tjære stakk til dine hjul du vil ønske å fjerne den så raskt som mulig. Kjemikalier i tjære er svært dårlig for krom finish på bilens hjul og hvis tjære er igjen på krom kan føre til permanent skade på krom mål av pitting det. Hvis krom overflate blir pitted, vil hjulet må være rechromed. Heldigvis er det mulig å fjerne tjære fra krom med en liten albue fett.
Hjelp av en Wheel Cleaner

Du kan bruke spray-on wheel cleaner som slag fra Eagle One (se Ressurser) for å fjerne tjære. Spray rengjøringsmiddelet på hjulet og tørk den ren med en fille slik at du kan se hvor tjære sitter fast i krom. Spray hjulet renere på tjære og la den trekke inn i noen minutter. Bruk en plast skrape for å skrape tjære ut av hjulet. Når du har fjernet så mye som mulig med skrape, spray på litt mer renere og bruk en myk børste til å fjerne resten av tjære.
Hjelp av en Clay Bar

En metode for å fjerne små biter av veien tjære bruker en leire bar (se Ressurser) på rattet. En leire bar er vanligvis brukt på en bilens lakk for å fjerne små defekter, men kan også brukes for å fjerne tjære fra hjulene. Rengjør hjulet med hjulet renere og tørk den grundig, slik at du kan se nøyaktig hvor tjære er. Påfør flytende poleringsmaskin som følger med leire bar til hjulene, og deretter gni leire bar på hjulene å fjerne tjære. Når tjære er fjernet, polere hjulene med høy kvalitet krom polish, rasping krom til en lys skinne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121304.html

Previous:
Next:

auto Detailing