Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik reparerer Sprekker i en Dashboard

Ofte billig vinyl fyll og farge reparasjonssett ikke holder seg godt til kantene av de stygge dashbordet sprekker, slik at sprekken til å spre videre. Hvis du ønsker å bevare bilens dashbord, er silikon drivning et flott alternativ, som det forblir fleksibel over tid, men er sterk nok til å holde seg til kantene av dashbordet sprekker som de utvider og kontrakt. Enda bedre, er denne formen for dashbordet sprekk reparasjon raskt, enkelt og billig. Les videre for å lære hvordan å reparere sprekker i et dashbord. Du trenger
Utility kniv
Painters 'tape
silikon drivning
Vinyl maling
Vis flere instruksjoner
en

Bruk et verktøy kniv til "V" kutte sprekk litt. Vær forsiktig med å kutte for mye, barbere bort akkurat nok til å danne en "V"-form, for å gi enkel påføring av silikon drivning.
2

Rengjør godt både på innsiden og utsiden av sprekken, fjerne alt støv og løse partikler. La området tørke godt før du fortsetter.
3

Mask hver side av sprekken med malere tape for å holde den drivning i åpningen og ikke på den gode vinyl dashbordet. Silikon drivning tørker klare, men skinnende.
4

Påfør silikon drivning inn i sprekken og la den tørke i 10 til 15 minutter, før du fjerner tapen. Hvis sprekken er liten, bare å fjerne båndet og la det silikonbaserte tørke. Hvis sprekken er større, kan du velge å tekstur silikon med texturizing del av en vinyl reparasjonssett. Det er best å tekstur før du fjerner tapen, men du må tekstur innen 10 til 15 minutter, før silikon tørker for mye å ta teksturen.
5

Paint større sprekker i dashbordet med bil vinyl maling for å redusere synligheten. La silikon tørke i minst to timer før maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120864.html

Previous:
Next:

auto Detailing