Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polsk plast Lens Covers

De fleste biler har beskyttende plast linser som dekker frontlykter. Over tid linsene får hakk og riper fra steiner og andre veien rusk. Plasten blir også skyet. Dette vil begrense mengden av lys som passerer gjennom dem, noe som gjør det farlig å kjøre om natten. Du trenger
Såpe
Plastic polish
Rags
maskeringstape selg Electric buffer
Vis flere instruksjoner
en

Vask linsene med varmt vann og mild såpe før du prøver å polere dem. Skitt og rusk på linsene vil fungere som et slipemiddel og kan ripe opp plasten mer. Skyll all såpen av med ferskvann.
2

Bruk en kommersiell polish som er godkjent for bruk på plast for å polere linsen. Påfør polish til en ren klut og arbeid i en sirkelbevegelse. Fjern all polish fra plasten.
3

Polsk objektivene med plast polish en gang. Denne tid å bruke en lineær opp-og nedadgående bevegelse. Det er viktig å polere i både et rundskriv og en lineær bevegelse, slik at du får alle de riper.
4

Fjern alle gjenværende polish rester ved hjelp av en ren, myk klut og rikelig med albue fett. Hvis du tillater fester seg på linsene, vil rusk holde seg til plast og linsene vil være overskyet igjen på kort tid.
5

Buff linsene lett med en elektrisk buffer ved hjelp av en skum plate eller en bomullsdott hvis de fremdeles skyet etter polering. Bufferen vil jevne ut eventuelle gjenværende riper. Du kan masker områdene rundt objektivet hvis du bruker en buffer for ikke å skade lakken på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120878.html

Previous:
Next:

auto Detailing