Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Detalj en lastebil

Detaljering bilen er en viktig del av lastebil vedlikehold. Over tid, selv med regelmessig vask, støvsuging og støvtørking, skitt og oljer kan bygge seg opp inne lastebilen, slik det ser snusket og skitne. Regelmessige detaljering av kjøretøyet kan også bidra til å opprettholde sin verdi, slik at når du selge eller bytte den inn, vil du få en bedre pris for det. Du trenger:
Cotton vattpinner (for eksempel Q-tips)
Glass renere
Papir håndklær
Bilvoks
Flere tørre, rene håndklær
Pad for polering
Støvsuger
Teppe og møbeltrekk renere
Vinyl renere
Leather renere (hvis nødvendig)
Tire renere
Oppvaskmiddel
Vis flere instruksjoner
en

Vask bilen din som vanlig. Husk å tørke bilen etter vask for å fjerne vann flekker.
2

Påfør et lag med voks til lastebil, gni i sirkelbevegelser. Mens voksen er tørking, gå videre til trinn tre.
3

Støvsug interiøret i bilen. Sørg for å støvsuge under setene og i seteløpere.
4

Ta ut og støvsuge gulvmatter. Avhengig av underlag materiale, kan du velge å bare kaste dem i vaskemaskinen og henge dem til tørk før du setter dem tilbake i bilen. Ellers følger de samme instruksjonene som i trinn 5 for å rengjøre gulvmatter.
5

Shampoo tepper ved hjelp av tepper og møbeltrekk renere. Sørg for å gi ekstra omsorg til fett eller olje flekker. Dypere flekker kan kreve oppmerksomheten til en profesjonell, men du bør være i stand til å fjerne de fleste flekker med litt innsats og en god renere. Re-vakuum teppet etter at du har shampooed det.
6

Spray bomullspinner med vindusvask. Bruk disse til å rense ventilene air condition, sprekker rundt girstangen, felger koppholder og noen andre små områder med vanskelige å nå steder.
7

Spray innsiden av vinduene med vinduspusser og tørk med et papirhåndkle. Du kan også prøve å bruke avis hvis du finner ut at de papirhåndklær forlater striper på vinduene.
8

Spray på vinyl i bilen, inkludert armlener, koppholdere, dashbord og andre vinyloverflater med vinyl renere. Tørk grundig og gjenta om nødvendig.
9

Spray rattet med vinyl renere eller lær renere avhengig av teksturen. Tørk godt. Rattet er vanligvis en av de skitnere overflater i bilen, så du må kanskje gjenta dette trinnet flere ganger.
10

Bruk en tørr klut til å tørke støv bort alle løse støvpartikler og å tørke av foran radioen og konsoll.
11

Rengjør setene. Hvis de er laget av lær, bruke et skinn og en ren, tørr klut, hvis vinyl, bruker vinyl renere. Og hvis de er stoff seter, bruke tepper og møbeltrekk renere og skrubbe skitt og rusk borte, etterfulgt av en grundig støvsuging.
12

gå videre til hjulene. Bruk varmt vann og oppvaskmiddel for å fjerne fett og veien rusk fra metalloverflater av felgene. Du kan bruke en svamp eller en våt klut på denne overflaten, men det kan ta flere prøver for å fjerne alt av fett og smuss.
13

Bruk dekk renere å rengjøre gummi på dekkene. Det er ikke nødvendig å rense de partier av dekket som vender mot undersiden av bilen. Bruk dekk renere og en ren klut for å fjerne oppbygging og fett. Du kan følge opp med et dekk shine produkt, hvis du vil.
14

Rengjør frontlykter. Du kan bruke en mild, litt slipende tannkrem for å fjerne voks buildup og skitt fra frontlyktene.
15

Wax lastebilen. På dette stadiet, kan du buff voks fra utsiden av bilen. Du kan enten bruke en bil voksing pad eller klut for hånd, eller du kan bruke en elektrisk bil buffer, som du ville være i stand til å kjøpe til noen automatisk forsyning butikken.
16

Rengjør stigtrinn og innsiden av dørene. Dette gjøres best med kluten du bare polert bilen med så det har nok voks igjen på det å skinne på disse områdene mens rense dem på samme tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120925.html

Previous:
Next:

auto Detailing