Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan å blande klarlakk Car Paint

Det siste trinnet i å beskytte bilens lakk jobb er å bruke en klarlakk. Klarlakk beskytter maling jobb og gir det ønskede nivået av glans til bilen din. Din klarlakk består av to ulike deler, den klare maling og herder. Mikse klarlakk må gjøres i riktige proporsjoner, feil proporsjoner vil føre til at klarlakk å tykne før du er ferdig med å bruke det. Du trenger
Akryl herder
Akryl redusering
Filter
Paint pistol
Mixing jar
Vis flere instruksjoner
Mix klarlakk Car Paint

1

Bestem mellom en samlet klarlakk eller et sted klarlakk. Samlede klare strøk er brukt til å male en hel bil. Spot klare strøk brukes til etterarbeid.
2

Hell en ratio på 4 til 1. Du skal bruke 4 oz. av klarlakk for hver 1 oz. av akryl herder. Når du hell i akryl herder, vil den kjemiske reaksjon begynner å aktivere malingen. Tenkt på å gjøre 20 prosent mer klarlakk billakk enn du trenger.
3

Hell i samme mengde akryl redusering som du gjorde akryl herder. Akryl redusering vil holde malingen tynn nok til å gå gjennom maling pistol.
4

Rør blandingen. Du må bruke denne blandingen i løpet av få timer. Hvis utelatt i flere timer, blandingen vil stivne.
5

Plasser filter kjegle på toppen av maling pistol åpningen. Hell blandingen i lakken pistolen og du er klar til å begynne å fjerne pelsen din bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120985.html

Previous:
Next:

auto Detailing