Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Buff Auto Paint

Buffing en bil kan gjøre en gammel maling jobb å se ny ut og en ny maling jobb ser enda lysere. Rasping auto maling krever en bestemt prosess som må følges for å beskytte bilens lakk og for å holde maling i god stand. Hvis en buffer brukes galt det kan føre til skade på maling som bare kan repareres ved å male bilen, som er en svært kostbare feil. Du trenger
Buffer
Buffing pad (minst to)
Polering pad (minst to)
Væske rasping sammensatte
Vann
Bilvask såpe
Sponge
absorberende håndkle
Vis flere instruksjoner
en

vaske bilen med bilen såpe og en myk svamp. Pass på å fjerne all smuss, skitt og støv på maling. Skyll bilen med vann for å fjerne ethvert spor av støv eller såpe. Bruke en myk, absorberende håndkle for å fjerne alt vann fra bilens overflate. La bilen tørke helt.
2

Sett en ren poleringsrondell på buffer. Sett rasping hastighet til 880rpm eller på "medium", avhengig av buffer innstillinger. Påfør væske rasping forbindelsen jevnt til overflaten av puten. Plasser elektroden på overflaten av bilens panser og begynner å buff bilen. Roter buffer i små sirkulære bevegelser. Ikke trykk på buffer i malingen - vekten av buffer legger nok press på overflaten
3

Stopp buffer for å bruke mer væske sammensatte og å kontrollere pad.. Hvis puten er å få tettet med sammensatte, fjerne den fra buffer og rengjør den med vann og sett den til tørk. Sett en ny pad på buffer, gjelder mer sammensatte og begynne der du slapp. Den sammensatte gjør overflaten av bilen skyet. La all sammensatte tørke på bilen.
4

Fjern poleringsrondell fra bufferen. Sett polering puten på buffer og ved hjelp av den samme hastighet og bevegelser, polere den tørkede forbindelsen fra bilen. Polere hele bilen inntil hele forbindelsen er fjernet. Kontroller puten ofte og endre det hvis forbindelsen bygger seg opp på den. Bygget opp forbindelsen kan lage riper i bilens overflate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120986.html

Previous:
Next:

auto Detailing