Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan til polsk Felger

Felgene på bilen din er som de skoene du bruker med en dress, de bør holde blanke og rene til enhver tid. Polert felger legge definisjonen og karakter til turen. Instruksjoner
en

Fjern smuss og bremsestøv. Spray felger med en høytrykksslange og tørke bort hver synlige delen av felgen før den er helt tørr. Jo mer intrikate rim design, jo mer omhyggelig du må rengjøre. Skitt eller bremsestøv kan blande med polsk og ødelegge felgen.
2

vite sammensetningen av felgen din. Bruk av feil poleringsmiddel på dine felger kan ødelegge deres utseende for alltid. For eksempel, hvis bilen er utstyrt med en Aluminiumsfelger pakke, bare bruke polish som er ment for Aluminiumsfelger.
3

Velg en kvalitet polering produkt. Det finnes mange produkter på markedet som hevder de vil gjøre dine felger ser best ut, men få levere det de lover. Finn ut hva andre folk bruker for sine felger hvis du liker måten de ser. Eller spør noen kunnskapsrik på en auto omsorgssenter eller bil show. Prute priset polerer vanligvis gi prute pris resultater. Ikke skimp.
4

Polsk dine felger. Ved hjelp av en myk, polering klut, bruke rim polish med en begrenset sirkelbevegelser. Konsentrer polering en seksjon av gangen. Dekk hele overflaten på felgen med et tynt, jevnt lag med polish.
5

Fullfør jobben. Med en ren, separat klut, fjerne polish med samme sirkelbevegelse som du har brukt den. Fjern all lakk fra felgen. Overflødig polish vil redusere det visuelle aspektet av arbeidet ditt. Umiddelbart etter at polsk er fjernet, bør felgen glinser og glitrer som splitter ny.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120868.html

Previous:
Next:

auto Detailing