Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Wax Off a Car

Fjerne bakt-on voks fra en bilens finish kan være utfordrende, men ikke alltid umulig. Du trenger
En skyggelagt område
Rubbing compound
En applikator
En myk klut eller mikrofiber klut
Vis flere instruksjoner
en

Før du begynner, prøve å finne ut hvilken type finishen er på bilen din. Dette kan gjøres ved å identifisere året, merke og modell. Med denne informasjonen i hånden, ta kontakt med en lokal Automotive maling forsyning butikk eller forhandler. De bør være i stand til å gi information.Inspect bilen nøye for å finne ut om malingen er original eller en "male". Trekk tilbake gummi weatherstrips og inspisere maling. Også, se deg rundt emblemer og trim. Åpne dørene, panseret og bagasjerommet. Du leter etter overspray, avskallet maling med maling under eller områder som ble tapet eller maskert off.As regel er det maling på biler og lastebiler fra 1960 eller eldre mest sannsynlig lakk, fra slutten av 1960-tallet til tidlig 70-tallet, emalje, og fra tidlig til midten av 1980-tallet til dagens, to-trinns base coat og klar coat.Removal av voks teknikker varierer avhengig av hvilken type maling bilen din har.
2

Noen eldre biler vil svare godt til løsemidler, voksfjernere eller andre kjemikalier, men de fleste biler vil kreve at du fjerner et tynt lag med maling med et slipemiddel. Rubbing compound eller våt-sliping og polering arbeid well.Apply rubbing compound til et lite område, og buff den av som voks. Det vil være vanskelig å jobbe med og krever mye hardt arbeid, men dette er prøvd og sanne metoden. På eldre biler, kan du legge merke til noen av maling farge på rag din. Dette er normalt, siden forbindelsen er slitasje bort mikroskopiske mengder av lakken og noe på it.You kan leie eller kjøpe en motorisert rasping hjulet for å redusere hardt arbeid, men pass på - du kan brenne rett gjennom maling easily.Once alle av voks rester er borte, bør du følge med poleringsmiddel, deretter minst to strøk med wax.Liquid voks med farge i dem fungerer godt og fyll i mindre imperfections.Clear-frakk utførelser er et lag av farge med en klar topp pels. Hvis den klare-coat er skadet eller slitt gjennom, vil det sannsynligvis være tid for en ny maling jobb.
3

Lakkfarger variere fra år, merke og modell. Hvis du er usikker, søke profesjonell help.Some kjemikalier kan være farlig, følg instruksjonene og precautions.Always bruke og fjerne voks og forbindelser i et skyggefullt område.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120867.html

Previous:
Next:

auto Detailing