Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Clean Car Paint

Rengjøring billakk og vasker en bil er to svært forskjellige prosesser. Mens vaske bilen fjerner løs skitt på overflaten, rengjøring av maling fjerner forurensninger som er satt dypt i mål og kan gi male et kjedelig utseende, selv når bilen er nyvasket. Før du rengjør maling, vaske bilen med såpe og vann. Det er ingen måte å komme til de dyptliggende forurensninger hvis malingen er fortsatt dekket i gjørme eller veisalt. Du trenger
Detailing leire med spray smøremiddel
mikrofiberklut
Pre-voks renere
Plastpose
Vis flere instruksjoner
en

Vent for bilen til tørk, eller tørke den med mikrofiberklut. Spray en 12-by-12-tommers område på bilen din med oljen som følger med detaljering leire.
2

Gni leire på bilens lakk over smøres området. Bruk en frem og tilbake bevegelse og arbeid i rader før du har ryddet hele området. Før du går videre, legger hånden i en plast sandwich bag og føle overflaten gjennom plasten. Føler for eventuelle gjenværende støt forårsaket av bakken i grus.
3

Fortsett å gni området med leire til det ikke er flere humper. Tørk området med en mikrofiberklut for å fjerne leirens rester.
4

Gjenta trinn 2 og 3 for å rydde resten av bilen. Det er trygt å bruke leire på umalt metall og glass, men ikke på lys eller dekk gummi.
5 p Hvis det er noen linjer eller virvler på malingen når du er ferdig, buff dem av . Spray området med pre-voks renere og tørk den ned igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120982.html

Previous:
Next:

auto Detailing