Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan rehabilitere aluminiumsfelger

De lettmetallfelger på din bil eller lastebil er en viktig del av sitt utseende, ytelse og verdi. Over tid, skjønt, lettmetallfelger ta juling takket være deres sårbare sted, der de blir utsatt for skitt, vann og elementene. Renovering lettmetallfelger kan gjøres på en helg, og kan gjøre en dramatisk forskjell i utseendet på bilen din. Du trenger:
Slange eller makt vaskemaskin
Såpe
frottéhåndklær
Paint stripper
Gummi hansker
respirator
Stålull
Mineral ånder
Spray maling
Klarlakk spraymaling
Vis flere instruksjoner
en

fjerne hjulene fra bilen. Løsne lug nuts for hjulene, heve bilen og plassere den trygt på bukker. Fjerne hjulene.
2

Har dekkene fjernet av et dekk butikk. Resultatene vil bli bedre hvis dekkene er fjernet før lakkering hjulene.
3

Skyll foran og bak hjulene med en høytrykksspyler eller en slange for å fjerne skitt og rusk . Vask hjulene med en mild såpe og vann. Tørke dem med en ren fille.
4

Fjern den gamle klarlakk og maling ved å bruke malingsfjerner til hjulene. Malingsfjerner leveres i enten en aerosol eller gelé form som er påført med en pensel. Påfør stripper og la den suge inn i malingen i 10 til 15 minutter.
5

Fjern klarlakk og maling når det begynner å boble. Bruk en fille og fin stålull for å fjerne malingen. Bruk gummihansker og respirator for dette trinnet for å unngå å få maling stripper på huden eller puster det inn
6

Skyll av hjulene med høytrykkspyler. Rengjør hjulene igjen med mild såpe og vann og tørk grundig.
7

Rengjør overflaten av hjulene med white spirit og en ren frotté håndkle, slik at overflaten som skal males er helt fri for olje og rester. Dette er et viktig skritt i å gjenopprette hjulene siden det vil fremme sterke malingsvedheft.
8

Tape av eventuelle områder av hjulene som du ikke ønsker å bli malt. Ofte, felger sitter igjen med den nakne aluminium finish, men er klar-belagt for å beskytte finish. Du kan også bare male hele hjulet fargen på ditt valg eller klar-coat hele finish.
9

Påfør flere strøk med enten klarlakk eller maling til felgen. La hvert strøk tørke i 30 minutter før du påfører neste strøk. La klarlakk tørke over natten før taping den av å male hjulet sentre.
10

Fjern tapen hvis sentrum var maskert av. Masker felgen. Påfør en liten skur av spraymaling og la det tørke i omtrent et minutt. Spray på tre eller fire strøk med maling, slik at malingen tørke i ca en time mellom hvert strøk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121336.html

Previous:
Next:

auto Detailing