Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner riper i Black Paint

Hvis du er en nøtt om riper og spidering i bilens svart maling, og være forberedt på å sette i en del arbeid å gjøre at maling jobb ser ut som nye igjen. Den gode nyheten er, kan det gjøres. Men i mange tilfeller kan det ta en hel dag med hardt arbeid fra din side, pluss de riktige verktøyene. Hvis du er seriøs om det ser ut av den svarte bilen, så ikke krymper når det gjelder å kjøpe en god kvalitet buffer og produktene du trenger for å fjerne disse riper og (forhåpentligvis) holde dem fra å gjenoppstå. Du trenger
Bucket
Mild oppvaskmiddel
Sponge
Chamois
2000-sandpapir
Sponge-pad pussekloss
Spray flaske
Buffer (ikke billigste merke)
to avrundet kant skum compounding pads for buffer
Høy kvalitet rubbing compound
Høy kvalitet rasping sammensatte
Soft-tannbørste
Vis mer Instruksjoner

en

Vask bilen grundig med mild oppvaskmiddel i en bøtte med varmt vann. Bruk en svamp for å gjøre vasking, skyll med en slange, og tørk av med et pusseskinn
2

Grundig spray området av riper med rent vann fra en sprayflaske;. Spray sandpapir også. Forsiktig sand ripete området med 2000-sandpapir pakket rundt en svamp-gummi pussekloss. Sand i rette linjer. Skyll papir og karosseriet ofte for å holde skitt og fremmedlegemer fra å komme under sandpapir. Sand til riper er nesten helt borte.
3

Place dabs av rubbing compound (slik som 3M Extra Cut Rubbing Compound, tilgjengelig på lokale auto butikker) på og rundt slipes området. Bruk pad på buffer (ikke løping) å forsiktig spre rubbing compound rundt. Begynn å kjøre buffer veldig sakte for å spre en jevn film av rubbing compound.
4

Øke buffer hastighet til 2000 RPM og buff med moderat trykk, flytte buffer fra side til side og slippe ned for å overlappe polert område med omtrent 50%. Fortsett rasping til disen forsvinner og svart maling vises skinnende. Dette kan ta ganske lang tid (timer, faktisk), avhengig av størrelsen på området du rasping. Det er en god idé å buff et område 2 meter x 2 meter, og deretter gå videre til neste område.
5

Vask polert området med store mengder vann og et mildt vaskemiddel. Skyll godt og tørk av med et pusseskinn. Bruk en myk tannbørste for å fjerne rubbing compound rundt dørhåndtak, gummi eller annen trim.
6

Sett en ny skum polering pad på buffer din. Påfør et par klatter av poleringsmiddel til området. 3M Ultrafina SE Polering Compound, tilgjengelig på lokale bil deler butikker, er utmerket. Spread poleringsmiddel med buffer pad ikke kjører, og slå buffer på å ikke mer enn 900-1000 RMPS og polish som før, frem og tilbake over en to-fots område, slippe ned å overlappe polerte områder med 50%. Hold poleringsmaskin bevegelse hele tiden.
7

Buff inntil svart maling skinner som nye. Avhengig av hvor stort område du rasping, kan dette ta flere timer, og er hardt arbeid. Vask, skyll og tørk med et pusseskinn. Bruk en myk-stritter tannbørste for å fjerne stoff som har fått på dørhåndtak eller rundt gummi eller annen trim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121000.html

Previous:
Next:

auto Detailing