Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Automotive Detaljering Tips

Auto detaljering kan gjøres i oppkjørselen eller garasje, men for å gjøre bilen din ser ut som om detaljering ble gjort av en profesjonell, må du lære noen grunnleggende, for eksempel hvordan du kan fjerne riper og hindre ytterligere skrape fra slipende rengjøringsmidler. Du vil også trenge å vite riktig bil voksing teknikker. Hold deg unna Riper

Riper kan påvirke bilens finish. Når du vasker bilen din, ikke la noe skitt. Skitt kan fungere som et slipemiddel på bilens eksteriør, slik at malingen til å falme. Også når tørking, ikke gni skitt fra din håndkle på bilens finish. Dette kan også påvirke bilens lakk. Når du velger et håndkle eller svamp, sikre at det er mykt og ikke-slipende for å bruke såpe.
P Hvis du bilens kroppen har mindre riper, kan du ofte løse disse med en maling penn og en klar-coat penn. Pennen vil matche din auto sin fargekode (vanligvis finner på et klistremerke på innsiden av døren). Påfør pennen per instruksjonene og la tørke. Når tørr, ta en klar-coat penn til å søke finish til reparasjon din. Den klare-lag kan påføres gjentatte ganger for å gi det området av bunnen med en blank berøring. Du finner disse maling penner på mange automotive sentre.
Rengjøring Interiør

støvsuging, er rengjøring av lær og ivareta dine vinduer nøkkel. Når støvsuging, bruke en støvsuger med ulike vedlegg. Støvsuging tepper er et must, men får de tøffe sport er en nødvendighet. En fugemunnstykke (vakuum vedlegg) kan få mellom setene, cup holding områder, visir området og andre trange steder. Etter støvsuging, rengjøre innsiden ved hjelp av en damp renere og interiørprodukter. En damp renere kan brukes på gulv og klut sitteplasser. Når du leier en damp renere, må du kontrollere at renere er greit å bruke på klut seter. Hvis du ikke har en damp renere, finne et teppe renere enn du kan tørke ned med en børste.

Plast (dashboard, koppholdere) kan rengjøres med generell rengjøring forsyninger. Bruk et glass renere å rengjøre innsiden vinduer.

Slutt, hvis du har skinnseter, bruk en myk klut og et ikke-slipende rengjøringsmiddel, for eksempel sadel såpe og skånsom tørk av lær. Bruk en bomullspinne til å tørke av skrukker.
Wax kjøretøyet

Voksing din bil eller lastebil vil bidra til å beskytte lakken og finishen mot dårlig vær. Hvis du bruker en væske, rist før du bruker på svamp. Påfør en liten mengde voks til svampen da gjelde for en liten del av bilen. Gjenta fra toppen til bunnen av kjøretøyet i små seksjoner. Unngå å gni voks på vinduer eller sort plast da den kan smitte av. Etter påføring av voks, la det sette seg og danner et lag på toppen av malingen. Bruk en buffer eller håndkle i sirkulære bevegelser for å skape en klar glans. Pass på at du ikke voks bilen i direkte sollys eller solen vil bake voks på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121065.html

Previous:
Next:

auto Detailing