Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan male en Alloy Engine

Over tid, motorblokker --- særlig de med en sølv utvendig --- begynner å se skitne og snusket. En enkel strøk maling kan begrense stygge effektene av skitt og oljeflekker. Bruk riktig tilnærming og materialer til å lage male legering motor en relativt enkel opplevelse. Du trenger
Degreaser
Mineral ånder
maskeringstape
Spray primer
Spray maling
120 - til 220-sandpapir
Rags
Wire pensel

Vis flere instruksjoner
en

Rengjør motoren med en heavy-duty avfettingsmiddel, sprøyting det hele motoren og la den trenge inn i kriker og kroker. La avfettingsmiddel suge i, så skrubbe ned hele motoren med en stålbørste eller filler. Tørk motoren godt når du har renset den.
2 p Hvis du ønsker å gjøre grove områder ser jevnere, sand dem ned med 120-sandpapir, deretter 200-sandpapir. Fordi de fleste motorer har en ganske grov overflate, kan det være lurt å holde sliping til et minimum.
3

Bruk white spirit for å rengjøre overflatene du planlegger å male. For å sikre sterk malingsvedheft, la ingen olje eller rester på motoren.
4

Bruk maskeringstape, tape av eventuelle deler du ikke vil ha malt. Hvis motoren er ute av bilen og demonteres, bare dekke sylindere for å unngå å få maling på sylinderveggene.
5

Spray en liten skur av primer over hele motoren. La primeren tørke i et minutt eller så, så spray på 02:58 mer fulle strøk, slik at malingen tørke i 10 eller 15 minutter mellom hvert strøk.
6

Spray maling fargen du har valgt ved hjelp av samme teknikk som over, starter med en liten skur, etterfulgt av to til tre eller flere strøk, til du har oppnådd solid maling dekning
7

Sand malingen etter at det sitter over natten med 200. - sandpapir hvis du vil ha en glatt finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121163.html

Previous:
Next:

auto Detailing