Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner lukten av røyk fra et kjøretøy

Røyking i bilen, selv med vinduene nede og et arsenal av små grønne luftrenser trær, kan føre til en foreldet lukt som henger i bilen lenge etter at sigaretten er borte . Røyk klamrer seg til alle overflater som kommer i kontakt med og kan være ikke bare ubehagelig, men usunn også. Fjerne lukten av røyk fra bilen din gjør du enkelt med noen få materialer og litt know-how. Du trenger
Hvit eddik
Ren klut
Dish såpe
Ammoniakk
Onion
Baking soda
Kaffegrut
Vis mer Instruksjoner

en

Vacuum ut bilen godt, støvsuging av seg selv kan bidra til å redusere lukt. Klut seter kan enkelt rengjøres ved å kombinere en kopp varmt vann, 1 kopp hvit eddik og 1 ss. oppvaskmiddel i en sprayflaske. Lett tåke setene og teppe, og jobbe den inn med en ren klut. Sørg for å "skylle" området med en ren, fuktig klut. Hvis du har skinn eller semsket skinn seter, kan du se produsentens instruksjoner for rengjøring. Åpne opp vinduene for å hjelpe ting tørker raskere, og ikke rulle dem opp igjen før alt er helt tørt.
2

Smoke rester klamrer seg til glass, og ved å bli kvitt det kan du skjære tilbake på dvelende lukt. For å oppnå dette, blande en del ammoniakk til tre deler vann i en sprayflaske. Spray løsningen på innsiden av bilens vinduer og tørke det bort med krøllete aviser for en strek-fri skinne.
3

Skjær opp en løk og legg bitene i en bolle med vann . Sett bollen i bilen og la den være der over natten, noe som gjør at vinduene er rullet opp. Om morgenen forkaste innholdet i bollen og lukt bør bli sterkt redusert om ikke fullstendig eliminert. En bolle med hvit eddik er en god erstatning hvis du ikke har en løk.
4

Strø natron rikelig over det indre av bilen og la det sitte over natten. Natron vil bidra til å absorbere noen lukt som er dvelende i fibrene i bilens teppe eller stoff seter. Støvsug natron bort i morgen.
5

Fyll sokker med ferske kaffegrut og knytte dem opp slik at kaffen ikke kan renne ut, som kaffegrut har en tendens til å farge ting. Fylle to eller tre sokker og plassere dem rundt bilen for å hjelpe absorbere lukt. La dem bli der over natten og kast kaffe om morgenen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121112.html

Previous:
Next:

auto Detailing